BDO med på laget

BDO Kongsvinger er med videre på laget. - Verdi ut av samarbeidet.

Annonse:

Nok en samarbeidsavtale er på plass i forkant av 2021-sesongen. Denne gangen er det klubbens stødige samarbeidspartner og revisor BDO som har satt penn til papir. 

- Nå har vi har vært med som samarbeidspartner i mange år allerede, og vi mener at vi får god verdi ut av samarbeidet med KIL, forteller partner hos BDO Kongsvinger Rolf Udnes Glesne.

Glesne ønsker spesielt å trekke fram klubbens B2B-nettverk som en viktig faktor for samarbeidet. 

- Vi får mye ut av KILs B2B-nettverk. Det er gode møtepunkt for oss, og vi ønsker å bli med på de samlingene vi har mulighet til. Samtidig er det hyggelig å dra nytte av det sosiale treffpunktet KIL er. Det er et positivt sosialt tiltak å sende våre ansatte på KIL-kamper, og det er nok noe også de setter pris på. 

Nå som den nye samarbeidsavtalen er signert for den kommende sesongen er også Glesne tydelig på at de vil vise at de er med på laget i både med- og motgang. 

- Det er viktig for oss å vise at vi er med selv om de sportslige resultatene ikke har gått veien i det siste. Vi er med uansett, men håper jo selvfølgelig på en opptur nå, avslutter Glesne. 

- Positiv, dyktig og seriøs

KILs markedsansvarlig Rune Lundgren er åpenbart på farten om dagen, og rakk så vidt en kort tur innom KIL-kontoret for å fortelle om fornyet samarbeidsavtale. 

- BDO har gjennom veldig mange år vist seg som en god samarbeidspartner. Vi har gjennom de årene skapt gode relasjoner med hverandre, og det er gledelig at de er med på laget også i 2021.

- BDO er samtidig klubbens revisor, og vi er stolte av å ha en så positiv, dyktig og seriøs aktør med i klubbens samarbeidsnettverk, avsluttet Lundgren. 

BDO Kongsvinger

  • BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere.

  • Vi ser stor verdi i lokal tilstedeværelse og forankring. Det bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre. Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer vi tjenester med utgangspunkt i kundenes behov. Slik bidrar vi til å skape gode resultater og gode kundeopplevelser.

  • Våre kunder er alt fra små og mellomstore bedrifter til store konsern i både offentlig og privat sektor.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: