Ny oppløftende gjennomkjøring

Ludvig Langrekken og prøvespiller Noah John scoret målene mot Levanger, i en kamp der mange fikk verdifull spilletid og som etter hvert endte 2-2.

KIL - Levanger 2-2 (2-1)

KIL har som mål å dominere sine motstandere, og også mot Levanger fosset de ut av startblokkene og satte et bra trykk på det nyopprykkede trønderlaget.

Ludvig Langrekken ble testet i en ny rolle som vingback, og den offensivt anlagte Kongsvinger-gutten skulle markere seg skikkelig.

Først satte han inn 1-0-målet allerede etter åtte minutter, før han senere var arkitekten bak Noah Johns 2-1-scoring. Langrekkens innlegg ble forsøkt headet ut av en forsvarer, men landet rett i føttene på backen som hadde tatt turen inn fra motsatt side. Avslutningen var god, og vi tilskriver Ludvig en målgivende involvering.

I mellomtiden hadde dog Levanger rukket å utligne, på sin første sjanse i kampen. De utnyttet en personlig feil i KILs bakre rekker, og var effektive da de skapte balanse i det såkalte regnskapet.

KIL hadde ballen mye, skapte flere gode halvsjanser og tillot ikke sine gjester mye i den første omgangen.

- Vi ser igjen mye av det vi ønsker. Vi går ut i hundre, det er bra duellspill, tilstedeværelse og energi. Mot i angrepsspillet og vi scoret to flotte mål i første omgang, så jeg er ganske fornøyd med den, sier hovedtrener Johan Wennberg.

I pausen og utover i den andre omgangen slapp han og trenerteamet til en rekke unge spillere og to prøvespillere til.

Levanger utlignet på en corner om lag ti minutter av økt nummer to.

Rasmus Opdahl Christiansen (2004), Odin Høiland, Kristian Rambøl (2006), Marius Damhaug, Armand Øverby, Elias Tenden (2007) og Iver Elseth (2008) var alle på banen siste del av kampen.

- I andre omgang bølget det litt mer frem og tilbake, og de satte litt høyere trykk på oss. Vi var ikke like gode til å spille av presset som i første, men det satt noen ganger. Det er fint at vi fikk en såpass tøff motstander, så jeg er fornøyd, oppsummerer Wennberg.

Nå jobbes det med å sette den endelige troppen som reiser til Marbella for treningsleir 22. februar til 6. mars. Der skal det spilles tre kamper.

Flere spillere sto over kampen, men det er i utgangspunktet bare Joacim Holtan som etter operasjonen ikke er aktuell for spill i Spania.

Mål: 1-0 Ludvig Langrekken (8.), 1-1 (24.), 2-1 Noah John (30.), 2-2 (55.).

Slik stilte KIL: August Strömberg (Mandé Sayouba fra 46.) - Ludvig Langrekken (Elias Tenden fra 46.), Daniel Lysgård (Iver Elseth fra 79.), Fredrik Holmé (Coly fra 63.), William Husebø (Rasmus Opdahl Christiansen fra 75.), Noah John (Marius Aamodt Eriksen fra 75.) - Jesper Grundt (Kristian Rambøl fra 79.), Eric Taylor (Diop fra 63.), Martin Tangen Vinjor (Armand Øverby fra 75.), Lucas Ravn-Haren (Adem Güven fra 27, Odin Høiland fra 46.), Noa Williams (Marius Damhaug fra 63.).