Ny periode av KIL-akademiet - åpent for nytt kull

Når skoleferien er over, drar KIL-akademiet i gang med en ny periode. Nå åpnes det også for 2018-modeller.

Annonse:

KIL-akademiet ruller på videre, og nå er det endelig klart for påmelding til en ny periode. Som de to siste årene, fortsetter akademiet med to ukentlige økter som følger skoleruta. 

Nytt denne høsten, er at det også er åpent for 2018-modeller. 

Du kan fint melde på for en eller to dager i uka. 

Akademisjef Pål Håpnes mener KIL-akademiet aldri har vært bedre enn det er nå. 

- Flere A-lagsspillere har vært med og bidratt utover våren. Det er veldig bra og skaper stor glede og motivasjon hos barna. For barna er det veldig viktig å ha gode idoler å se opp til, og det er bra for interessen for fotball og KIL, sier Håpnes. 

Sjefen har med seg et svært kompetent kobbel av trenere, som Patrick Holtet, Erik Gusterud, Armin Ghasemi, og kjenninger fra A-lagets trenerteam i Magnus Erga, Petter Sjåholm Melø og tidligere stopperkjempe Kristian Jahr. I tillegg er hovedtrener Johan Wennberg innom ved anledning. 

- A-lagets spillere har en viktig rolle utover det å ta tre poeng på søndagene. De er gode rollemodeller og idoler for barna, sier Håpnes. 

Kommende periode er fra 20. august til 3. oktober. 

- Barna koser seg og står på, og de har fin utvikling. Det er topp å kunne supplere med KIL-akademiet også i kampsesong. Spesielt på de som har vært med lenge ser vi at utviklingskurven er veldig fin, sier Håpnes, som gleder seg til en ny periode rett etter sommerferien. 

Hvem er det for?

KIL-akademiet er for jenter og gutter som går i 1. - 7. klasse (født 2012 til 2018) uansett klubbtilhørighet. Det åpnes for 2018-modeller fra høsten. 

Når?

KIL-akademiet er et etter-skoletilbud og gjennomføres tirsdager og torsdager kl. 14.30 - 16.00. Dersom reisevei eller skoledag gjør at det er vanskelig å komme tidsnok, så er det ingen fare om man kommer litt ut i øktene. 

Hvor?

I periode 1 og 4 gjennomføres KIL-akademiet i Kongsvingerhallen. I periode 2 og 3 gjennomføres det på Gjemselund stadion (Rimfeldt-banen). 

Datoer 

Året deles inn i 4 perioder. To er allerede gjennomført. Nå venter periode 3. 

Periode 3: Fra 20. august til 3. oktober (skolestarten til høstferien), 14 økter

Periode 4: Fra 15. oktober til 12. desember (fra høstferien til jul), 18 økter

Kalenderen følger skoleruta i stor grad. Se hele kalenderen på Spond (etter påmelding).

Priser

Det koster kr. 125,- pr. økt på KIL-akademiet. Det er bindende påmelding på hele perioder eller hele året. Det er mulig å melde seg på en eller to dager i uka. Det gis rabatterte priser ved bindende påmelding for hele året.

Periode 3

Periode 3: 1 dag i uka. Pris kr. 875,-

Periode 3: 2 dager i uka. Pris kr. 1750,-

Periode 4 

Periode 4: 1 dag i uka. Pris kr. 1125,-

Periode 4: 2 dag i uka. Pris kr. 2250,-

Annen info om betaling og påmelding

Det gis 20 % søskenmoderasjon. Påmeldingsavgiften betales via Spond. Transaksjonsgebyr kommer i tillegg til oppgitte priser. Betaling kan deles opp etter avtale. Avgiften inkluderer KIL-akademiets t-skjorte en gang i året. Det er mulig å søke kontingent- og utstyrskassen i Kongsvinger Kommune. Les mer her. Ta kontakt dersom dette er ønskelig.

Annonse fra Obos-ligaen: