Nystuen: - Ungdommelig pågangsmot

Eirik Mæland blir hovedtrener og Johan Wennberg assistent. Få med deg hva KIL-sjef Espen Nystuen tenker om sine ferskeste signeringer.

Annonse:

Onsdag formiddag var det klart, og KIL-sjef Espen Nystuen kunne presentere et nytt trenerteam inn mot 2021-sesongen. Eirik Mæland går inn i rollen som hovedtrener og får med seg assistent Johan Wennberg. 

- Eirik og Johan er to store trenertalenter som vi kjenner godt fra før. Nå nyter vi egentlig godt av de ressursene vi tidligere har satt av til trenerteam, og får inn to stykk vi har god tro på.

Foruten Mæland og Wennberg vil det øvrige teamet bestå keepertrener Johan Martin Lianes, fysioterapeut Ingar Sårheim, sports scientist / fysio Martin Skogli Holt og Mika Lehkosuo som fortsetter i en rolle innen analyse og scouting.

Nystuen, som selv tok hovedtreneransvaret i høst går nå tilbake til sin rolle som sportslig og daglig leder i klubben. Og KIL-sjefen er glad for den kontinuiteten både Mæland og Wennberg nå sørger for. 

- Vi kjenner begge to veldig godt, og gjennom dette får vi kontinuitet. De kjenner spillergruppa bra fra før, og fordelen med akkurat det er at de kan gå rett inn og gjøre en god jobb. De kan trekke i riktig retning med en eneste gang, og det tror jeg vi kan nyte av.

- Skape en ny positivitet

Mæland, 32, og Wennberg, 29, danner med det en ung og sultent trenerteam. Det mener Nystuen kan være sunt inn mot et spennende KIL-år. 

- Mange mener kanskje at dette er tidlig for både Eirik og Johan, men noen ganger er fotball sånn. Vi har rykket ned, og ønsker nå å skape en ny positivitet og det håper vi at vi kan skape gjennom ungdommelig pågangsmot. Det får vi gjennom Eirik og Johan. 

kils2
Ungdommelig pågangmot: Med Johan Wennberg og Eirik Mæland mener KIL-sjef Espen Nystuen at man får inn et ungt og sultent trenerteam.


 


 

 

 

Annonse: