På lag med Slobrua Gjestegård

KIL og Slobrua Gjestegård har blitt enig om en samarbeidsavtale inn mot 2021-sesongen. - Vinn-vinn for begge parter.

Annonse:

Slobrua Gjestegård og KIL Toppfotball har nå inngått et spennende samarbeid for den kommende sesongen. Det populære stoppestedet langs E16 i Sør-Odal gleder seg over mulighetene et samarbeid med KIL gir. 

- Siden oppstarten vår i 2018 har vi ikke drevet med mye aktiv markedsføring utover egne kanaler. Det er dyrt å drive med markedsføring, så derfor blir avtalen med KIL en  vinn-vinn for begge parter. Vi leverer noe klubben trenger, og de gir oss en veldig god plattform der vi kan markedsføre oss, forteller hotellsjef Tina Nguyen Barkbu. 

Elementene avtalen med overnatting- og serveringsstedet innebærer er flere. Slobrua Gjestegård vil blant annet stå for cateringen til KILs VIP-arrangement i forkant av samtlige hjemmekamper i 2021. I tillegg er det planlagt at sommerens KIL-fest blir arrangert på Slobrua. 

Vil levere HEL VED

Kjøkkensjef og daglig leder Ulf Inge Vien gleder seg også over det nye samarbeidet med KIL. 

- Det er morsomt å få en slik forespørsel! Å bli samarbeidspartner med KIL gjør at vi gleder oss litt ekstra over fotball og sesongstarten, forteller Ulf videre.

- Vi føler jo nesten at vi har gjort et lite opprykk for å si det med fotballspråket. Det blir en ny utfordring og et morsomt samarbeid som nå ligger foran oss, legger Tina til. 

Ulf og Tina avslører hva KILs gjester kan forvente seg den kommende sesongen. Det skal nemlig være i samme ånd som man kan forvente "hjemme" på Slobrua. 

- Vår visjon er å skape minnerike opplevelser gjennom deilig mat, kreative eventer og unik service. Nå får dere stå for kreativiteten på banen, så skal vi sørge for resten. Vi skal leve opp til HEL VED, understreker de med store smil rundt munnen.

IMG_3459
Klart for samarbeid: Ulf Inge Vien og Tina Nguyen Barkbu fra Slobrua Gjestegård. Bak KILs markedsansvarlig Rune Lundgren.

De to driverne er også samstemte; de håper de får oppleve en opptur sammen med KIL det kommende året. 

- Vi må jo innrømme at vi håper og tror på en sportslig opptur. Det blir helt fantastisk å være med på, skyter Tina inn.

KILs gjestende lag kan også nyte godt av samarbeidet med det lokale serverings- og overnattingsstedet.

- Bortelagene som skal til Gjemselund kan ihvertfall starte dagen med et godt måltid og litt hvile hos oss, så får de heller få en tøffere opplevelse mot KIL litt senere, ler Ulf. 

- Det er vinn-vinn

KILs markedsansvarlig Rune Lundgren forteller også ivrig om den nysignerte samarbeidsavtalen. På grunn av korona så var det en del planer som måtte endres på tampen i forrige sesong. Da kom Slobrua på banen.

- Slobrua viste jo oss i fjor hva de kan levere. Vi ønsker alltid å gi VIP-gjestene så god kvalitet som mulig på kampdag, og med det vi fikk oppleve fra Slobrua Gjestegård i 2020 så vet vi at vi kan forvente høy kvalitet denne sesongen. 

Den nye avtalen sørger for at Slobrua Gjestegård går opp til "Partnernivå" i KILs partnerhierarki. Se hele partneroversikten her.

- Dette er en stor og viktig avtale for KIL, og vi er stolte av at vi kan samarbeide så tett med en aktør som Slobrua Gjestegård. De ser verdien i å være en aktiv partner, og jeg mener det viktigste i samarbeidet er det at vi begge ønsker å gjøre hverandre best mulig. Det er som Tina og Ulf sier "vinn-vinn", sier en stolt Lundgren.

Kokkekamp for KIL-spillerne

En del av samarbeidsavtalen kommer også til å bli godt synlig på KIL.no og KILs kanaler i sosiale medier i 2021. 

- Vi forsøker alltid å være kreative i hva vi kan få ut av samarbeidet med partnerne våre, og med Slobrua Gjestegård kom vi fram til et konsept vi mener kan bli et morsomt innslag - både for deltagerne, men også for de som følger KIL i sosiale medier, forteller Lundgren videre.

KIL-spillerne skal rett og slett ut i en real kokkekamp på Gjemselund. Noe som skal dokumenteres og publiseres i KILs kanaler. 

- Vi begynner med de enkleste rettene der spillerne møtes en mot en og blir vurdert fra en til ti på smak, presentasjon og kreativitet. De seks beste fra disse åpningsrundene må ut i en delfinale, før de tre beste herfra må ta turen ut til Slobrua Gjestegård for selveste finalen. 

Der venter daglig leder og kjøkkensjef Ulf Inge Vien som dommer. 

- Slobrua Gjestegård kan mat, og det blir spennende å se hvordan Ulf bedømmer fotballspillernes ferdigheter på kjøkkenet. Med en skikkelig dommer i finalen må nok KIL-spillerne dra frem det ypperste av kokkekunstene sine for å stikke av med seieren. Det blir en morsom og litt annerledes konkurranse for KIL-gutta. Og en idé det er gøy at Slobrua Gjestegård tente på, avslutter Rune Lundgren.

Annonse fra Obos-ligaen: