På plass

KIL er på plass i Ulsteinvik, og gjennomførte i kveld en økt på Høddvoll. - Godt å få turen ut av beina.

Annonse:

KIL ankom Ulsteinvik litt før kl 18, og gjennomførte raskt en kort økt på Høddvoll.

- Det er en lang busstur fra Kongsvinger, og det var godt å få turen ut av beina her i kveld, fortalte KIL-trener Eirik Mæland etter økta lørdag og snakket kort om en relativt rolig fotballøkt ute på hjemmebanen til morgendagens motstander. 

Mæland la heller ikke skjul på at søndagens oppgjør mot Hødd er noe man har gledet seg til en god tid nå. Og det er et godt forberedt KIL som er på plass på vestlandet. 

- Hødd er nummer to på tabellen, og dette blir fort det tøffeste oppgjøret i år. De er et godt organisert lag, så vi skal nok få brynt oss, fortsatte Mæland, som også hadde fått med seg at vertene har bydd inn til "årets kamp", med både gratis inngang og en ekstra god ramme rundt oppgjøret.

IMG_8001.jpg
KIL er på plass i Ulsteinvik, og gjennomførte lørdag kveld en kort økt.- Vi føler oss godt forberedt, og gleder oss til det hele braker løs her i morgen, avsluttet KIL-treneren.

Hødd - KIL spilles i morgen kl. 15.00. Dette er KIL-troppen som er på plass: Andreas Vedeler, August Strömberg, Matias Aadnøy, Christian Røer, Daniel Lysgård, Markus Nygård, Trace Murray, Victor Grodås, Oskar Wang, Mac Laham, Martin Tangen Vinjor, Sander Marthinussen, Harald Holter, Alexander Håpnes, Mathias Gjerstrøm, Brage Berg Pedersen, Martin Hoel Andersen, Adem Güven & Ludvig Langrekken.

Sjekk ut bildene fra lørdagsøkta på Høddvoll i bildekarusellen nedenfor.

Annonse fra Obos-ligaen: