Poengdeling mot Strømmen

KIL produserte få muligheter, og fikk med seg 1 poeng hjem fra Strømmen.

Etter seks strake serietap var det et KIL som gikk ut på kunstgresset på Strømmen søndag ettermiddag med ambisjoner om poengjakt, og etter snaue tre minutter kunne faktisk Martin Vinjor sørget for en tidlig KIL-ledelse etter et pent KIL-angrep. Hoel Andersen sendte en pen ball over Strømmen-forsvaret, og Vinjor fikk muligheten fra rundt 6 meter. Hodestøtet ble riktignok ikke av de skumleste, og Lillevik hos Strømmen reddet enkelt.

13 minutter ut i omgangen var det Strømmen som skulle få muligheten, og nok engang var en tidligere KIL-spiller involvert. Kjell Rune Sellin fyrte av på direkten etter en god langpasning fra Renå Olsen - men ballen skle av foten og gikk godt til side for mål.

Utover i omgangen fortsatte vertene presset, og KIL slet til tider med å etablere noe eget spill. De store sjansene uteble riktignok for begge lag i en god periode, og KIL var kanskje nærmest scoring etter 36 minutter da Vinjor kom seg gjennom på venstresiden og slo en god pasning foran vertenes mål. Der  fikk dagens jubilant (35 år i dag) Adem Güven en fot på ballen, men i samme moment kastet Lillevik i Strømmen-målet seg i mellom og fanget opp ballen. Kun minuttet etter var KIL igjen frempå, og Martin Vinjor mottok - noe overrasket - ballen på kort hold. Men venstrefoten var ikke helt med på laget, og avslutningen gikk i en bue over mål.

Etter KILs dobbeltmulighet var det vertenes tur til å ta et bedre grep om oppgjøret, men KIL fikk ryddet godt unna det som kom, og inn til pause var begge lagene målløse - og like langt. Vertene kunne kanskje si seg mest fornøyd med de 45 første minuttene.

Andre omgang fortsatte mye i det samme sporet som vi så i første. Strømmen hadde et tydelig overtak, og rullet opp flere ganger høyt inne på sin venstre side. KIL på sin side hang litt i tauene, og ved et sjeldent besøk inne på Strømmens banehalvdel fikk Güven en god mulighet til å sørge for en KIL-ledelse. Spissen ønsket å gi ballen videre til Hoel Andersen som befant seg umarkert foran målet. Men igjen var keeper Lillevik i mellom og plukket ballen enkelt.

Strømmen fortsatte med et lite grep om kampen, og KIL måtte gang på gang rydde unna etter corner eller et frispark til vertene godt inne på egen halvdel. Utover i omgangen produserer KIL lite, og av sjanser var kun Tangen Vinjors skudd etter rundt 75 minutter en av få muligheter etter et sjeldent besøk KIL hadde foran vertenes mål.

Kampens siste kvarter bød allikevel på noe annet. KIL jaget mål, noe som sørget for større rom bakover på banen. Strømmen fikk fyrt av et godt skudd etter 84 minutter som Riffi Mandanda i KIL-målet måtte strekke seg langt etter. Minutter etter var Mandanda igjen på rett sted da Strømmen igjen fikk fyrt av en god avslutning.

I kampens sluttminutt var det tydelig to lag som ikke var fornøyd med poengdeling, men scoringer ble det ikke på Strømmen søndag ettermiddag og kampen endte 0-0.

Strømmen - KIL 0-0 (0-0)