Returnerer til Sør-Korea

Sør-koreanske Gyuwhan Lee forlater KIL og Kongsvinger. - Det er trist.

Annonse:

Gyuwhan Lee ankom KIL og Kongsvinger i forkant av 2019-sesongen via klubbens kobling til tidligere spiller Ji-Ho Cha. Den gangen signerte Lee en 1-årskontrakt med klubben, en avtale som før jul i fjor ble forlenget ytterligere. Nå er det klart at tiden i Norge er forbi for 25-åringen.

- Det er trist for å si det sånn. Spesielt med tanke på hvordan sesongen endte her, det er jeg ikke fornøyd med. Jeg skulle ønske ting gikk annerledes, men det er lite å gjøre med det nå, fortalte den sympatiske sør-koreaneren på slutten av det som ble hans siste arbeidsdag på Gjemselund onsdag.

Nå venter nye utfordringer for den hurtige angrepsspilleren i Sør-Korea. Men noen nye klubbadresse er ikke helt klart.

IMG_2897
Farvel til KIL: Sør-koreanske Gyuwhan Lee returnerer til hjemlandet. Her jubler han for sin scoring mot Mjøndalen i vinterens treningskamp.

- Nå skal jeg trene litt sammen med en klubb i Sør-Korea, så får jeg se hva fremtiden bringer. Jeg skal fortsatt jobbe på.

Lee er full av lovord når han blir bedt om å beskrive tiden sin på Kongsvinger. De to årene har satt sine spor hos sør-koreaneren.

- Det har vært helt suverent her. Alle har vært så snille og hjelpfulle med meg hele tiden min på Kongsvinger, og jeg kommer til å tenke tilbake på tiden min her som noe helt spesielt. Jeg har masse gode minner jeg kommer til å ha med meg lenge, og jeg kommer helt klart til å savne både Kongsvinger og alle i og rundt klubben, avslutter Lee.

- Lojalitet, profesjonalitet og holdninger

På spørsmål om hva slags spiller som nå forlater KIL er KIL-sjef Espen Nystuen klokkeklar.

- Lee er et eksempel til etterfølgelse når det kommer til lojalitet, profesjonalitet og holdninger. Det har vært en veldig spennende å bli kjent med både Lee og Gang og den kulturen sør-koreanere har.

Med PostNord-spill på Gjemselund i 2021 så forteller også Nystuen om at det rett og slett setter en stopper for spillere utenfor EU.

- Nå er det dessverre slik at vi har rykket ned til 2.divisjon, og da er det ikke lov med spillere fra utenfor EU. Og dette går utover Lee. Vi ønsker å takke Lee for innsatsen, og ønsker han masse lykke til med nye utfordringer.
 

Annonse fra Obos-ligaen: