Revansje på agendaen: Slik er laget mot Grorud

Adem Güven har måttet melde forfall til dagens kamp. KIL stiller likevel et slagkraftig mannskap mot Grorud.

Annonse:

Alle med hjertet i KIL har lyst til å glemme den tilsvarende kampen i 2020. Det var nettopp på Grorud nedrykket ble et faktum for to sesonger siden. 

Men etterpå har KIL reist seg og rykket overbevisende opp igjen på solid vis i fjor, og har nå virkelig funnet formen i OBOS-ligaen. 

På de åtte siste kampene er det bare blitt ett nederlag, borte mot den ubeseirede serielederen Brann i Bergen. 

Grorud på sin side har ennå til gode å juble for en seier i årets serie. De ligger sist på tabellen, og det får trener Eirik Mæland til å advare mot et potensielt bananskall. 

Se intervjuet med Mæland her!

I timene før kamp måtte KIL-kaptein Adem Güven melde forfall med en liten skade. Inn i troppen for ham, kommer Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen. 

I det tette kampprogrammet får også Daniel Lysgård sjansen på høyreback, i det som blir hans først fra start for sesongen, etter å ha slitt med skader innledningsvis.

Laget fra start ser slik ut: August Strömberg - Kristian Jahr, Fredrik Holmé, Victor Grodås - Daniel Lysgård, Harald Holter, Mathias Gjerstrøm, Martin Sjølstad - Martin Tangen Vinjor, Mathias Bringaker, Martin Hoel Andersen. 

Innbyttere: Mats Lindegaard, Per-Magnus Steiring, Kevin Egell-Johnsen, Jesper Grundt, Sander Marthinussen, Ludvig Langrekken, Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen, Oliver Banken Sandberg, Tobias Bjørnebye. 

Kampstart på Grorud er 18:00. 

Annonse fra Obos-ligaen: