Rønningen reiser

Jonas Rønningen forlater KIL. - Mange spillere har mye å lære av Jonas.

Annonse:

Etter to år på Kongsvinger takker Jonas Rønningen for seg.

- Tiden min i KIL har vært veldig fin tid på mange måter, og jeg husker jeg var fornøyd med å komme til klubben. Siden jeg kom har jeg blitt kjente med mange flotte mennesker, både spillere og de i og rundt klubben som har sørget for at jeg har trivdes veldig godt på Kongsvinger.

Skadeproblematikk

Selv om Jonas har hatt en fin tid på Kongsvinger, så legger ikke 30-åringen skjul på at skadeproblematikken han har hatt har sørget for enkelte tøffe perioder.

- Det har jo ikke gått helt som jeg skulle ønsket på fotballbanen. Mye på grunn av skadeproblematikken jeg har hatt, og jeg må innrømme at det har vært tunge perioder til tider. Noen ganger har det også føltes som ting har vært håpløse, spesielt når man har forsøkt å være seriøs og jobbe målbevisst.

- Jeg prøvde jo å spille en periode med de problemene jeg har hatt, men det ble egentlig bare verre.

Etter å gjennomgått to operasjoner for ankelproblemer så kjenner Jonas at ting enda ikke har løst seg helt. Og hva fremtiden bringer for 30-åringen er fremdeles uklart.

jonasr
Rønningen reiser: Etter to sesonger i rødt og hvitt søker Jonas nye utfordringer.

- Jeg har jo gjort meg noen tanker, men akkurat nå er jeg usikker på fotballfremtiden, rett og slett på grunn av ankelproblematikken jeg har hatt. Lysten til å fortsette som fotballspiller er jo der fremdeles, men akkurat når føles det som det er et stykke unna. Tiden vil vise hva jeg gjør.

Sikker på at klubben vil reise seg

Rønningen setter dermed punktum for KIL-oppholdet etter to sesonger, 23 kamper og to mål for laget, og retter en stor takk til alle de som har gjort perioden på Kongsvinger minneverdig.

- Jeg må bare takke klubben for to fine år på mange måter, men jeg skulle gjerne sett at det hadde gått bedre sportslig både for min egen del og for klubbens vedkommende. Uansett så er jeg helt sikker på at klubben vil løfte seg.

IMG_7871
- Mange spillere har mye å lære av Jonas, forteller Espen Nystuen. Her fra hjemmekampen mot LSK tidligere i år.

"24-timersutøver"

- Vi takker Jonas for sine to år i klubben. Som han selv sier sier så har skader satt sitt preg på tiden hans her, men Jonas har vært proff til fingerspissene og mange spillere har mye å lære av Jonas når det kommer til "24-timersutøver"-begrepet.

Og Espen ønsker Rønningen masse lykke til videre nå som partene skilles:

- Vi ønsker Jonas masse lykke til videre. Vi vet at Jonas uansett om han skal spille fotball eller ikke har masse å bidra med.
 

Annonse fra Obos-ligaen: