Samarbeidspartnere på tur

KIL inviterte med seg samarbeidspartnere på tur til Ålesund og Brattvåg.

Annonse:

Titt og ofte inviterer KIL sine samarbeidspartnere med på ulike samlinger. Sist helg var det Ålesund og Brattvåg som fikk besøk av KILs sponsorer. 

- Gjennom hele året har vi et variert innhold som vi inviterer samarbeidspartnerne våre med på. Enkelte samlinger byr på B2B-prat. Andre ganger er det det sosiale og sportslige som står i fokus. Denne gangen var det sistnevnte, og det var hyggelig å reise på tur igjen, kunne KILs Rune Lundgren fortelle om helgens samling. 

Avreise fra Gjemselund var fredag ettermiddag, og første punkt på programmet var en uformell middag kort tid etter ankomst Ålesund. 

IMG_1144 (2).JPG
Fartsfylt helg: KIL inviterte med seg samarbeidspartnere til Ålesund og Brattvåg i helgen som var.

På lørdag tok gjengen turen til Ålesund Go-Kart-senter for en fartsfylt start på dagen. Der hadde KILs Jonas Krabseth raskeste rundetid, men Ivar Holth fra Ivar Holth Transport stakk av med seieren i finaleheatet. 

Etter gokartkjøringen var det klart for Brattvåg - KIL, og gjengen med samarbeidspartnerne fikk fornøyd se KIL slå Brattvåg hele 4-0. Lørdagen ble avsluttet med en herlig middag sammen før hjemreise var søndag formiddag. 

IMG_1115 (2).JPG
Drive to Survive: En gjeng med samarbeidspartnere som har konkurranseinstinktet i behold.

- Jeg er sikker på at samarbeidspartnere våre setter pris på å møte hverandre i en litt mer uformell setting enn det de normalt gjør. Her blir man bedre kjent, og det legger godt rette til både et bedret samarbeid dem i mellom, men også et styrket forhold med KIL. 

IMG_9378 (002).jpg
Hyggelig samling med samarbeidspartnere.

- Uten tvil en herlig gjeng å være med på tur med, og vi får bare takke alle sammen for en morsom og hyggelig helg, avslutter KILs markedsansvarlig. 

Neste samling i KILs B2B-nettverk er onsdag 20. oktober. Ta kontakt med Rune Lundgren i dag for en uformell prat rundt det å være samarbeidspartner med KIL. 

Annonse: