Sander Marthinussen klar for KIL

Midtbanetalent klar for KIL. - En oppofrende duellspiller med stor løpskraft.

Annonse:

Et nytt ansikt har satt signaturen sin på en avtale med KIL i forkant av 2021-sesongen på Gjemselund. 21 år gamle Sander Marthiniussen hadde i dag sin første trening hos sin nye arbeidsgiver. 

Klar for kamp
Klar for kamp

- Det føles veldig bra at ting er på plass. Jeg har stor tro på laget og klubben her. Dette kan bli en fin sesong, forteller KILs nysignering. 

IMG_4841
Brage Berg Pedersen (til venstre) og Sander Marthinussen spilte begge for Øygarden i 2020. Nå er lagkamerater igjen. 

Bergenseren begynte karrieren sin i Lyngbø og Fyllingsdalen før han som 15-åring gikk til Brann. Der ble flest kamper for klubbens andrelag, og tre innhopp i Eliteserien i 2019. I forkant av 2020-sesongen kom Øygarden på banen, og det er klubben han nå forlater til fordel for KIL. 

Marthiniussen beskriver seg selv som en spiller som er god og trygg med ballen, og som jobber hardt for laget. 21-åringen har signert en 3-årskontrakt med KIL. 

IMG_4922 (2)
På plass: - Dette kan bli en fin sesong, håper Sander Marthiniussen. 21-åringen hadde sin første økt med KIL i formiddag.

- Det føles godt med den langsiktigheten. Det gir meg trygghet. Samtidig er det moro å komme til en klubb som KIL. Her er det et skikkelig opplegg som legger bra til rette for en god hverdag. Det er mange hyggelige mennesker her, så førsteinntrykket har vært veldig positivt, fortsetter Marthiniussen. 

21-åringen har spilt med KIL-spillerne Brage Berg Pedersen og Martin Hoel Andersen i Øygarden tidligere, og midtbanespilleren innrømmer at han forhørte seg med sistnevnte om forholdene hos sin nye klubb.

IMG_4742 (2)
Hardtarbeidende spiller. I riktige farger.

- Det var bare positivt å høre, så nå gleder jeg meg til komme skikkelig i gang, avslutter KILs nysignering. 

Noe man har manglet

KIL-sjef Espen Nystuen er også tydelig fornøyd med å få på plass den 21 år gamle bergenseren, og mener ferdighetene og talentet hans er noe som kan gi KIL noe man har manglet.

- Sander er en spiller vi kjenner godt til fra fjoråret, og vi har registrert at han har hatt ytterligere utvikling i vinter. Vi trenger mer bredde og konkurranse i midtbaneleddet etter salget av Simon Marklund, og Sander gir oss i tillegg en del ferdigheter vi mangler, forteller Nystuen om KILs nyeste signering.

Nystuen er også klar på hva publikum kan forvente av 21-åringen.

- Han er en oppofrende duellspiller med stor løpskraft, som vi håper vi kan utvikle videre på Kongsvinger. Håpet er at han kan være med å bidra til at vi får en god sesong i 2021.

Sander Marthinussen

  • Født: 11. april 2000

  • Posisjon: Midtbane

  • Tidligere klubber: Lyngbø, Fyllingsdalen, Brann, Øygarden

  • Aktuelt: Signert en 3-årsavtale med KIL

Annonse fra Obos-ligaen: