Seier i generalprøven

KIL viste styrke og slo Kjelsås Fotball 4-2 i søndagens generalprøve på Gjemselund.

Generalprøven startet jevnspilt på Gjemselund, men utover i første omgang var det KIL som tok mer og mer kontroll på oppgjøret. Etter 20 minutters spill hadde KIL holdt i et godt trykk en lengre periode, og fikk betalt for nettopp det. Daniel Lysgård fant Victor Grodås ute på den venstre siden, og backen sendte en lekker ball inn mot Martin Hoel Andersen. Foran mål var angriperen iskald og sendte KIL i føringen med en lekker hel-volley. Pen scoring fra KIL.

Flere mål skulle det riktignok bli i det som var begge lags siste test før PostNord-ligaen braker løs om en uke. Etter 32 minutter var det Kjelsås sin tur. Håberg mottok ballen helt ut på sidelinjen, og etter det som så ut som en forsøk på innlegg så flakket ballen over Andreas Smedplass og rett i mål. Merkelig scoring fra gjestene.

Kun et par minutter senere kunne uansett KIL juble for nok en scoring etter gode kombinasjoner mellom Hoel Andersen og Grodås. Sistnevnte fikk fyrt av en avslutning Kjelsås' keeper Da Rocha fikk en hånd på, men på returen kunne neppe jobben være enklere for KILs Brage Berg Pedersen som sendte KIL tilbake i føringen fra en halv meter.

2-1 holdt seg også til pause på Gjemselund. En fortjent KIL-ledelse.

I andre omgang var det KIL som opprettholdt dominansen ute på kunstgresset, og snaue seks minutter ut i omgangen økte man ledelsen til 3-1. Smedplass sendte en lang ball opp i banen som endte hos Adem Güven. Veteranen sendte ballen videre til Trace Murray som igjen leverte den videre til Mac Laham. Fra omtrent 12 meter var 26-åringen i god posisjon, og satte ballen kontrollert i lengste.

Med en tomålsledelse til KIL så gikk tempoet i kampen etterhvert ned, selv om både Jesper Grundt og Mac Laham hadde gode muligheter til å øke ledelsen. Neste scoring var det riktignok Brage Pedersen som kunne juble for, og med sitt andre for dagen sendte spissen KIL opp i en 4-1-ledelse.  Tromsøværingen fikk dunket til fra omtrent 14 meter, og Kjelsåskeeper Da Rocha var sjanseløs.

Fem minutt før full tid reduserte riktignok Kjelsås til 4-2 etter litt rot i KILs bakre rekker. Det ble også sluttresultatet på Gjemselund.

KIL - Kjelsås
Treningskamp

Gjemselund stadion
ca 300 tilskuere

Mål: 1-0 Hoel Andersen (20), 1-1 (32), 2-1 Berg Pedersen (35), 3-1 Laham (50), 4-1 Berg Pedersen (73), 4-2 (85.)

Gule kort:  KIL: Daniel Lysgård. Kjelsås: Rasmus Sørensen Løvseth.

Røde kort: -

KIL: Andreas Smedplass - Trace Murray, Christian Røer (Steiring fra 45.), Daniel Lysgård, Victor Grodås - Jesper Grundt, Harald Holter (Aadnøy fra 80.), Mac Laham, Martin Hoel Andersen (Sandberg fra 80.) - Adem Güven (Lien Håpnes fra 73.), Brage Berg Pedersen.

Benk:  Mats Lindegaard, Markus Nygård, Matias Aadnøy,Per-Magnus Steiring,Martin Tangen Vinjor, Alexander Håpnes, Brage Berg Pedersen, Oliver Sandberg.