Seier på menyen mot KFUM

Mandag kveld kommer et formsterkt KFUM på besøk i Kongsvingerhallen. KIL-gutta er også klare!

Annonse:

Kristelig Forening for Unge Menn Oslo har hatt en strålende sesong i OBOS-ligaen så langt. Før kampen mot KIL i Kongsvingerhallen ligger de plassert som nummer to på tabellen når 23 runder er spilt.

Bare suverene Brann er foran de lekne ballgutta fra Ekeberg i Oslo.

Etter flere sesonger i OBOS-ligaen der de har kjempet seg til kvalifiseringsspill til Eliteserien, har klubben nå satt seg i førersetet i kampen om direkte opprykk.

Derfor er det et lag med skumle hensikter som kommer på besøk.

Med en spillerstall stort sett bestående av Oslo-gutter hentet fra lokale klubber under dem i hierarkiet, har Jørgen Isnes gjennom flere år ledet laget til stadig nye høyder etter at han overtok som hovedtrener i 2016.

Og selv om Isnes både har vært linket til og aktuell for større klubber fra Eliteserien ved flere anledninger, har han igjen valgt å forlenge kontrakten sin med «Kåffa». Denne avtalen strekker seg ut 2025.

Med seg i teamet har han blant annet to tidligere Vålerenga-gutter i Johannes Moesgaard (assistent) og Daniel Fredheim Holm (sportssjef).

Etter en historisk god måned for klubben i august, ble de også belønnet med prisen for månedens trener, månedens spiller (Robin Rasch) og unge spiller (Petter Nosakhare Dahl).

Les også: Billettsalget til KFUM-kampen er åpent

Her følger noen ord fra KIL-trener Eirik Mæland:

Over en løvstektallerken på Jafs i Alvdal fleipet jeg med mine kollegaer om «hva i alle dager er det vi holder på med», der vi var rundt halvveis på den seks-syv timer lange bussturen opp til Stjørdal.

Men så sto vi der, etter en 4-1-seier og tre nye poeng et lite døgn senere, og smilene var brede og vi forsto utmerket godt hvorfor vi utsetter oss for dette livet likevel.

For ingenting smaker bedre enn en god prestasjon og seier. (Selv ikke en løvstek og pommes frites.)

Å møte et av bunnlagene kan bli en mental test, men den bestod vi med glans. Samtidig er jeg veldig godt fornøyd med mye av det øvrige spillet også, der vi foruten en kort periode hadde bra kontroll og skapte mange sjanser.

Når KFUM kommer på besøk, må vi opp enda ett hakk. For gutta til Isnes har prestert meget bra den siste tiden, og det har ført dem opp på direkte opprykksplass på tabellen.

Samtidig vet vi at det har det i oss. Det har vi bevist mange ganger denne sommeren og høsten.

Med publikums støtte og spill i hallen her hjemme på Kongsvinger, skal vi gå for tre nye poeng.

Klarer vi det, kan vi ha seier på menyen og ta et Jafs også på tabellen.

PS! Husk at billettsalget til kampen er åpent på nett. Du finner mer info om det her!

Annonse fra Obos-ligaen: