Seieren glapp i sluttminuttene for KIL 2

KIL-rekruttene ledet lenge borte mot Brumunddal 2, men helt på slutten utlignet hjemmelaget.

Brumunddal 2 – KIL 2 2-2 (1-2)

KIL tok ledelsen tidlig ved Vegard Leikvoll Moberg, som fant nettmaskene på Sveum allerede etter to minutter. Dermed fikk laget en drømmestart på den vriene bortekampen.

Og alt så meget lyst ut etter drøye halvtimen, da 15 år gamle Marius Øien Damhaug noterte seg for et nytt målpoeng og doblet ledelsen med sin scoring til 2-0.

Så slo hjemmelaget raskt tilbake, og bare tre minutter senere lå reduseringen i buret.

KIL 2 hadde med seg flere A-lagsspillere som skulle få sin matching, og det ble gjort en del planlagte bytter med 2-1-ledelse som pauseresultat.

Men det unge mannskapet så lenge ut til å holde Brumunddal på avstand.

Dessverre glapp seieren helt i sluttminuttene, da «Dala» puttet utligningen i det 90. minutt.

Et bittert poengtap for KIL-rekruttene, men nok en gang gikk de av banen uten å tape. Det har de ennå ikke gjort, etter elleve kamper i årets 4. divisjon. Det har ført dem helt til topps på tabellen.

Se øvrige resultater og tabell her!

Mål: 0-1 Vegard Leikvoll Moberg (2.), 0-2 Marius Øien Damhaug (32.), 1-2 (35.), 2-2 (90.).

Slik stilte KIL: Mats Lindegaard – Dharmesh Navaratnam, Kristian Jahr, Marius Høiby, Oscar Solnørdal – Vegard Leikvoll Moberg, Marius Øien Damhaug, Eric Taylor, Sander Marthinussen – Albert Leer Sandstad, Odin Høiland.

Innbyttere: Marcus Hedenstad Christiansen, Christian Øien Damhaug, Karl Kristian Rimfeldt, Erlend Busk Nilsson, Marius Aamodt Eriksen, Marius Øyen.