Knusende seier over Åsane

KIL-gutta valset over Åsane

KIL-gutta åpnet med å sette et skikkelig press på gjestene fra Åsane. Gjestene ble spilt lavt og Marlinho, Øby, Güven og co etablerte gode kombinasjoner rundt deres boks.

Etter seksten minutter sendte Øby KIL i føringen. Güven sendte Castro i bakrom etter en gjenvinning, Øby kom rundt, fikk ballen og satte ballen pent i mål til 1-0.

To minutter senere doblet KIL ledelsen. Essaeh spilte ut til Øby på venstresiden. Han så at Holter kom på et tungt løp inn i boksen, og prikket ballen fint til Holter som satte ballen i mål til 2-0.

KIL-gutta var effektive i dag, for få minutter senere banket Marlinho inn 3-0. Sjølstad fant Øby i mellomrom, som satte opp Güven som dro av en spiller og spilte inn på Marlinho som banket ballen fint i mål fra fjorten meter.

Åsane reduserte til 1-3 på et billig straffespark femten minutter før pausen. Det siste kvarteret av omgangen var preget av mer overgangsfotball, men KIL var fortsatt det klart beste laget på banen. KIL hadde også en stor mulighet til å øke ledelsen, men et skudd fra Castro traff stolpen.

I omgangens siste spilleminutt økte imidlertid Øby ledelsen til 4-1 etter et flott skudd. Det stod dermed 4-1 til pause etter en meget god KIL-omgang.

Etter pausen fortsatte KIL i samme spor. Det tok tre minutter før KIL scoret igjen. Castro spilte Güven alene med keeper og kapteinen satte ballen sikkert i mål til 5-1.

Åsane reduserte nok en gang i kampen, denne gang etter et selvmål på et hjørnespark. Like etter scoret imidlertid Castro for KIL og stillingen på Gjemselund var 6-2.

KIL kontrollerte kampen ut, og på overtid satte også kaptein Güven inn 7-2. Strålende seier på Gjemselund.

KIL – Åsane 7-2 (4-1)
Gjemselund stadion
1024 tilskuere

Mål: 1-0 Olav Øby (16), 2-0 Harald Holter (18), 3-0 Marlinho (23), 3-1 Tomas Kristoffersen (31), 4-1 Øby (44), 5-1 Adem Güven (48), 5-2 selvmål (59), 6-2 Niklas Castro (63), 7-2 Güven (90)

KIL (4-4-2): Arnold Origi - Fredrik Pålerud, Edvard Skagestad, Martin Lundal (Christian Røer fra 83.), Ridouan Essaeh - Fredrik Sjølstad (Shuaibu Ibrahim fra 56.), Harald Holter, Olav Øby, Marlinho (Gang Dongwan fra 73.) - Niklas Castro, Adem Güven

Benken: Tobias Trautner, Iman Mafi, Christian Røer, Dongwan Gang, Even Bydal, Daniel Lysgård og Shuaibu Ibrahim.