Slobrua: - Vi vil rykke opp med KIL

KILs seniorpartner Slobrua Gjestegård forlenger samarbeidet.

Annonse:

Slobrua Gjestegård har vært en sentral ingrediens når det kommer til KILs VIP-arrangement på kampdag, og har i tillegg stått for cateringen til KIL Awards. Nå er seniorpartneren klar for nok en sesong på Gjemselund. 

-  Gjennom samarbeidet med KIL håper vi å komme enda nærmere Kongsvinger. Vi vil rykke opp med KIL, og da må vi selvfølgelig være med videre, forteller hotellsjef Tina Nguyen Barkbu om avtalefornyelsen. 

- Det er naturlig være med som sponsor inn mot KIL, som er en fotballklubb for hele regionen, fortsetter daglig leder og kjøkkensjef Ulf Inge Vien.

Slobrua Gjestegård og KIL Toppfotball har samarbeid tett siden 2021, og før fjorårssesong tok de steget opp som "Seniorpartner" i KILs partnerhierarki .

- Samarbeidet med KIL er vår viktigste markedsføringskanal. Det er en betydelig avtale for oss, og vi har troen på at vi sammen kan gjøre hverandre gode, utbroderer den blide duoen videre. 

- Ikke bare en veikro eller kafé

Håpet er at enda flere skal få øynene opp for Slobrua Gjestegård, knappe ti minutters kjøretur unna Kongsvinger. De tilbyr nemlig ikke bare bespisning, catering og overnatting. De kan også arrangere dåp, konferanser, konfirmasjoner, bursdager og bryllup.

På forespørsel kan de også stille opp med kokker og servitører hvis man ønsker dette. I tillegg er den herlige gjengen på Slobrua blitt en dreven konsert- og eventarrangør, både på Slobrua og Perrongen Kafe & Bar ved Skarnes Stasjon. Odalsquizen og "Etter Ærbe" er to eksempeler på eventer som er blitt veldig populære, og hit trekkes gjester fra hele regionen.

- Gjennom samarbeidet med KIL håper vi å komme enda nærmere innbyggerne i Kongsvinger. Vi startet i 2018, her på lille Skarnes. Kongsvinger er større med flere fine spisesteder, og vi håper at flere er villige til å strekke bygrensen for slippe oss inn. Da er KIL en veldig fin inngangsbillett og døråpner, ettersom klubben er veldig solid og lokal. Vi ønsker å være med å spille litt med de store gutta, forteller Tina med et smil.

Les mer om Slobrua på deres egne nettsider.

-  Målet er å bli enda mer synlig. Det er også et mål for oss i år å være enda mer til stede på KILs arrangement, og vi er blitt ganske godt kjent blant partnerne i VIP-en. Der har vi fått veldig mange gode tilbakemeldinger, og det er veldig stas. Det er flere som har brukt oss utenom også. For oss er det også en fin arena for å møte enda flere av Kongsvinger-folket, fortsetter Tina, som ønsker alle nysgjerrige hjertelig velkommen innom Slobrua.

- Vi håper at Kongsvinger-folket skal åpne hjertene sine for oss også. Vi er en liten kjøretur unna, og vi opplever at de som tar turen gir oss gode tilbakemeldinger. 

– På Slobrua liker vi å feire, både små og store anledninger. Vi er ikke bare en veikro eller kafé, vi har også veldig mye mer. Ta kontakt med oss for en prat, avslutter den blide duoen hos Slobrua Gjestegård. 

- Et tett samarbeid

Slobrua leverer også i 2024 catering til KILs VIP-arrangement, noe som virkelig har vært med på å løfte opplevelsen for KILs samarbeidspartnere før våre hjemmekamper.

- Vi må anbefale alle. Både KIL-supportere, bortesupportere på vei til eller fra Gjemselund, samarbeidspartnere og alle andre til å ta turen innom Slobrua Gjestegård. Vi er stolte av å ha de med på laget, og glade for at vi også i 2024 har fått på plass en avtale. Vi har etter hvert fått et tett samarbeid, og vi gleder oss til fortsettelsen, forteller KILs markedsansvarlig Rune Lundgren. 

Annonse fra Obos-ligaen: