Solid G19-seier mot Bærum

Kongsvinger G19 tok imot Bærum på Gjemselund, og vant overbevisende.

Annonse:

Bildet er fra en tidligere kamp mot HamKam.

KILs lag i G19 Interkrets A hadde besøk av Bærum på hjemmebane, og med to mål i hver omgang endte det til slutt med en komfortabel seier.

I første omgang fant Viljar Kjølstad Wikjord nettet to ganger. Først i det 36. minutt og så da han gjorde seg til tomålsscorer med en psykologisk viktig fulltreffer minuttet før lagene gikk i garderoben.

Den andre omgang endte med samme resultat, etter at Erlend Busk Nilsson og Martin Astrup scoret hvert sitt mål.

Etter åtte spilte kamper ligger KIL på femteplass på tabellen, med syv poeng.

Se tabell og øvrige resultater her.

Klikk her for terminliste

Mål: 1-0 Viljar Kjølstad Wikjord (36.), 2-0 Kjølstad Wikjord (44.), 3-0 Erlend Busk Nilsson (70.), 4-0 Martin Astrup (83.).

Slik stilte KIL: Mats Lindegaard – Martin Astrup, Scott Wilhelmsen, Christian Øien Damhaug, Nickolay Fjeld, Lars Julian Fjeld, Aron Wilhelmsen, Marius Øyen, Anders Vestengen, Viljar Kjølstad Wikjord, Erlend Busk Nilsson.

Innbyttere: Albert Leer Sandstad, Eirik Arnesen Kalland, Henrik Andreas Torp Hansen, Kristian Rambøl.