Som fryktet

Matias Aadnøy må belage seg på en lengre pause fra fotballen.

Annonse:

Det var helt i åpningssekundene hjemme mot Asker onsdag kveld det gikk galt for KILs midstopper Matias Aadnøy. 21-åringen skulle rekke en lang ball, men i forsøket satt foten "fast" i kunstgresset - og hele Gjemselund forstod raskt at dette kunne bli langvarig. 

- Matias har nå vært til MR-undersøkelse, og bildene bekrefter at det er en korsbåndsskade i kneet. Han må dessverre belage seg på et lengre avbrekk fra fotballbanen, oppdaterer KILs fysioterapeut Ingar Sårheim. 

Må være tålmodig

Matias selv forteller at det var nettopp det han var forberedt på, men at det selvfølgelig var tungt å få beskjeden. 

- Jeg var forberedt på at det var nettopp det. Men man blir selvfølgelig trist. Det er tungt akkurat nå, men det er greit å få en konklusjon, forteller Aadnøy.

Midtstopperen er uansett klar på at han skal tilbake så raskt som mulig. 

- Opptreningen blir lang. Man må bare være tålmodig, og gjøre det man kan ut i fra hvordan situasjonen er. Det er jo ikke noe poeng i å grave seg ned. Alle fotballspillere opplever å bli skadet. Det er sånt som skjer, og man må bare gjøre det beste ut av det. 

- Heldigvis har jeg fått kamper i høst, og jeg føler at jeg har fått vist meg godt fram. Nå skulle jeg gjerne fått bidratt i morgen, og utover i de siste seriekampene, men jeg får støtte gutta fra sidelinjen så er jeg forhåpentlig tilbake så raskt som mulig, avslutter Matias.

Annonse fra Obos-ligaen: