Spennende sponsorcup

Borten Eiendom slo Veflen knepent 2-1 i en spennende finale.

Annonse:

I helgen som var arrangerte KIL Toppfotball sin årlige fotballturnering for sponsorene. Fem lag stilte opp og viste frem herlig innsats, noen finter, flere taklinger og både pene og mindre pene mål.

Ettersom turneringen dessverre ble flyttet to ganger grunnet TV-oppsettet for A-lagets kamper, fikk dessverre litt færre lag anledningen til å delta denne gangen, men de fem lagene som spilte veide opp for det med både humør og innsats, det være seg på banen eller banketten.

- Vi satser på enda flere lag neste år, men det ble uansett en veldig spennende og morsom turnering, der kun et par korsbånd og ei nese røk, sier Rune Lundgren, markedsansvarlig i KIL Toppfotball, med et smil.

(Artikkelen fortsetter under):

IMG_4277.JPG
Trenere i aksjon: KIL-trenerne Mika Lehkouso, Johan Wennberg og Eirik Mæland jager ballen mot Elcare.

Han står i spissen for arrangementet, sammen med vår samarbeidspartner Veflen.

- Veflen er en trofast samarbeidspartner KIL setter stor pris på, og som er opptatt av lokalfotballen i distriktet og fotball generelt. Det er noe vi opplever som veldig viktig. Vi i KIL Toppfotball retter en stor takk til Veflen for bidragene som gjør denne årlige og prestisjetunge cupen mulig. Vi gleder oss allerede til neste år, sier Lundgren.

KIL Toppfotball gratulerer Borten Eiendom med seieren i turneringen og toppscorertittelen.

Se bildegalleri fra banen og banketten her:

Annonse fra Obos-ligaen: