Spår en tøff kamp

Han noterte seg for årets første scoring tidligere denne uken, nå er Eidskogingen Jesper Grundt klar for mer.

Annonse:

Jesper Grundt fikk sin første scoring for sesongen borte mot Sogndal, nå er han og resten av gutta klare for å ta imot Raufoss på Gjemselund.

- Vi har gått gjennom Sogndal-kampen og tatt med oss det som var positivt og sett på det vi må jobbe videre med. Nå har vi hatt fokuset inn mot Raufoss og sett på hva vi kan ta de på og vi har også hatt fokus på hvordan vi kan gjøre det. Vi har fått en del fine økter nå og gleder oss til søndag, forteller Grundt etter fredagsøkta. 

Nå som skuddfoten er testet så utelukker ikke Grundt en reprise av scoringen i Sogndal på Gjemselund.

- Ja, vi må jo prøve å få til en langskuddscoring her på hjemmebane og.

KIL og Raufoss er ikke ukjente med hverandre, og på Raufoss så er det er par kjente fjes som Grundt gleder seg til å se igjen.

- Det blir kult det, vi har hatt en del treningskamper mot Raufoss før sesongen, så vi har møtt de et par ganger. Alltid morsomt å se igjen gamle kjenninger, og Even og Markus er gode fotballspillere og gode kompiser. Så det morsomt.

Unggutten er klar på hva som er planen for kampene fremover, og er klar på hvem som skal være best på Gjemselund når Raufoss kommer på besøk.

- Vi må bare kjøre på. Vi leverte en god prestasjon mot Sogndal sist, så jeg føler vi er på vei oppover nå, og så får vi begynne å plukke litt poeng. På hjemmebane skal vi være best, så vi skal satse på å ta tre poeng nå på søndag.

Spår en tøff kamp

- All den harde innsatsen må ligge i bunn, og vi vet at Raufoss er et vondt lag å møte og som alltid løper, vinner dueller og er tøffe. Så vi må matche de på det og så skal vi klare å spille ut det Raufoss laget.

Annonse fra Obos-ligaen: