Sulten motstand

KILs hovedtrener Eirik Mæland føler seg sikker på at det er et sultent Elverum som står på motsatt banehalvdel lørdag ettermiddag.

Annonse:

Lørdag kl. 15.00 er det klart for årets første runde i cupen. 3. divisjonslaget Elverum står på motsatt banehalvdel og KILs hovedtrener Eirik Mæland forventer en godt motivert motstander. 

- Vi vil nok møte et sultent lag som ikke har fått spille obligatoriske kamper siden 2019, og i tillegg har de helt sikkert god motivasjon i å slå KIL. Det blir nok en fin ramme rundt kampen, og vi gleder oss, forteller KILs hovedtrener Eirik Mæland.

Mæland og resten av KIL gjennomførte en økt i sola på Gjemselund fredag formiddag, og fortalte om en gjeng som knapt nok har landet etter tre viktige poeng hjemme mot Alta sist onsdag. 

- Det var vanvittig moro. Og veldig fin stemning på Gjemselund. Det ble i det minste en kamp med en dramaturgi som publikum virket som de satte god pris på, fortalte Mæland videre.

IMG_1937 (2).JPG
- En god og bred tropp, forteller KILs hovedtrener Eirik Mæland.

- Vi liker å spille fotballkamper

KIL topper for tiden sin avdeling i PostNord-ligaen, men Mæland understreker at en kamp i NM er like viktig som i serien. 

- Vi går for å vinne hver eneste kamp. Fokuset er som vanlig alltid neste kamp. Nå er fokuset vårt på Elverum, og vi reiser opp dit for å sikre oss avansement, fortsatte Mæland ute på kunstgresset på Gjemselund.

At NM-runden kommer kun få dager etter onsdagens kamp mot Alta, og kun få dager før midtukekamp mot Senja på bortebane gjør heller ingen forskjell i forberedelsene fortsetter Mæland. 

- Vi har en god og bred tropp. Sånn sett så passer kampprogrammet oss perfekt. Vi liker å spille fotballkamper, og programmet sørger for at vi må bruke mange spillere. Vi vet at det blir en god utfordring mot et et sultent og godt 3. divisjonslag,

Kampstart mot Elverum er lørdag kl. 15.00. 

Annonse: