Super dag på Sander: – Vinn-vinn for alle parter

Spillere og trenere fra KIL Toppfotball besøkte flotte spillere på Sandermoen.

Annonse:

Etter ønske fra fotballen i Sør-Odal kommune holdt KIL Toppfotball en trening på Sandermoen, etter initiativ fra Hans Otto Veflen fra Veflen Entreprenør.

Vi hadde en fin dag i sola med om lag 30 fotballspillere. KILs hovedtrener Eirik Mæland, assistenttrener Johan Wennberg og fem av spillerne tok turen for å kjøre en økt med ivrige spillere.

– KIL Toppfotball ser det som en viktig oppgave å ha et godt forhold til alle breddeklubber i regionen vår. Det er også noe både trenere og spillere setter pris på å kunne gjøre. Det var en fin gjeng med spillere vi hadde, sier KIL-trener Mæland.

Denne gangen var det en gjeng fra G12 og G13 som fikk besøk.

– Som tilhenger av både topp- og lokalfotballen, synes jeg det er viktig at KIL, som flaggskip i distriktet, viser seg ute hos de lokale klubbene og deler av sin kunnskap og kompetanse. Jeg tror det er vinn-vinn for alle parter, sier Veflen til kil.no.

Han tror det kan bære frukter på flere måter.

– Det kan også skape flere fotballspillere, og motivasjon for flere til å holde på. Kanskje også som fremtidige KIL-spillere i fremtiden. Det betyr mye for de gutta eller jentene som får besøk av spillere og trenere de forhåpentlig ser litt opp til.

Veflen er både sponsor og glad i fotballen i området, og med en sønn som spiller på Sander, var det naturlig at invitasjonen kom derfra.

– Det var et kjempeålreit besøk, med veldig positive og flinke trenere og spillere. De skapte veldig fine treningsøkter, og jeg tror spillerne – og for så vidt også trenerne som var med – satte stor pris på det, sier Veflen.

Alle ble også invitert på KIL-kamp. Til oppgjøret mot Grorud i OBOS-ligaen mandag kveld var det en gjeng på rundt 30, med spillere og foreldre, som tok turen til Gjemselund.

– Dessverre ble ikke resultatet helt som vi hadde håpet på, men uansett ble det en hyggelig kveld. Markedsansvarlig Rune Lundgren spanderte is også, så da ble det bra, sier Veflen med et smil.

Annonse fra Obos-ligaen: