Surt tap i Oslo

Det så lenge ut til å bli poengdeling i Oslo, men dessverre for KIL ble det tap mandag kveld.

Annonse:

Kampen startet med mye frem og tilbake, men uten de største sjansene til noen av lagene.

Det tok drøyt 20 minutter før det ble ordentlig fart i kampen. Bringaker sender av gårde en ball som Brauti hentet på målstreken.

Etter 58 minutter så kom hjemmelaget seg til en skikkelig sjanse. Etter et skikkelig skudd så endte ballen i stolpen og det var fortsatt uavgjort.

71 minutter ut i kampen så var det nok en gang KFUM som viste seg frem. Her var det Strömberg som fikk vist seg frem. Han gikk ut i full strekk og avverget sjansen.

KIL var ikke det laget som produserte de største sjansene ut i den andre omgangen, men etter 74 minutter så fikk Vinjor vist seg frem. Han kom seg frem og sendte av gårde et skudd som gikk like over mål.

I det 78 minutt så var det nok en gang hjemmelaget som viste seg frem, men også her var det Strömberg som var best.

Sjansene fortsatte å komme for hjemmelaget, og med to minutter igjen så satt den for KFUM. Dermed endte det 1-0 i Oslo.

KFUM - KIL 1-0
OBOS-ligaen

KIL: August Strömberg - Trace Murray, Fredrik Holme, Kristian Jahr, Per-Magnus Steiring, Victor Grodås - Tobias Bjørnebye, Martin Tangen Vinjor, Mathias Gjerstrøm - Martin Hoel Andersen & Mathias Bringaker.

Innbyttere: Andreas Smedplass, Kevin Egell-Johnsen, Lars Christian Krogh Gerson, Mac Laham, Brage Berg Pedersen, Harald Holter, Jesper Grundt, Oliver Banken Sandberg, Sander Marthinussen.