Tap mot Rosenborg 2

Et ungt KIL 2-mannskap tapte mot et ungt og godt Rosenborg 2-lag på Gjemselund mandag kveld.

Annonse:

Rosenborg 2 var det klart beste laget på Gjemselund - spesielt i første omgang. Allerede tidlig satte de ballen i nettet, men dommeren vinket for offside da en Rosenborg-spiller forstyrret Andreas Smedplass offside.

Det tok imidlertid ikke mange minutter før ballen satt i netter igjen - og denne gangen ble det godkjent.

En sjansefattig førsteomgang ebbet ut i 0-1.

Det ble gjort mye rett i pausen, og KIL 2-gutta kom ut litt som et nytt lag etter hvilen. Med hardt arbeid kjempet gutta seg godt inn i kampen og i en god periode hadde Sander Røed og resten av laget momentum.

KIL 2 maktet imidlertid ikke å skape de helt store sjansene, og tre minutter før full tid kontret gjestene inn ny scoring. Kampen endte dermed 0-2.

KIL 2 - Rosenborg 2 0-2 (0-1)