Tap mot Toten

KIL 2 tapte hjemme mot Toten.

Før kamp var status ti poeng til gjestene, og en tabellposisjon som sørget for at Toten var på Gjemselund for å krige med seg poeng. KIL 2 stod med 16 poeng.

Etter snaue halvtimen ble KIL 2 tildelt et frispark fra omtrent 25 meter. Jesper Grundt satt den i lengste hjørne, og KIL 2 gikk med det opp i ledelsen.

Syv minutt senere, i det 37. minutt var det Totens tur. Også her var det på frispark scoringen kom. 1-1 holdt seg til pause.

KIL 2 åpnet andre omgangen godt, og skapte flere gode muligheter til å ta tilbake ledelsen hjemme på Gjemselund. Blant annet hadde Grundt og Selmer begge gode sjanser.

Det drøyde imidlertid helt til tampen av kampen før det ble ny scoring, men det var gjestene som kunne juble sammen med et godt oppmøte med Toten-supportere. Totens Kraska ble spilt alene igjennom, og satt ballen kontrollert forbi KILs Vedeler tre minutt før fulltid. 2-1 til Toten, noe som også ble sluttresultatet.

KIL 2 - Toten 1-2 (1-1)
Norsk Tipping-ligaen avd 1

Mål: Jesper Grundt 1-0 (30.), 1-1 (37.) 1-2 (87.)

KIL 4-4-2: Andreas Vedeler - Alexander Lien Håpnes, Vegard Bratrok, Jan Marius Høiby, Oskar Wang - Oscar Berg Nordstrøm (Kjos fra 74.) Oliver Banken Sandberg, Jesper Grundt, Sebastian Fjose Berg - Torjus Jørgensen (Hermansen fra 87.) og Kristian Selmer (Bull Jørgensen fra 65.)

Benk: Mats Lindegaard, Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen, Dharmesh Navaratnam, Knut-Erik Kjos, Eirik Roen Hermansen, Yuvraj Singh og Oskar Kvisten.

Hendelser - Første omgang
Kristian Thorsheim Selmer farlig frempå opptil flere ganger uten at han fikk foten på ballen.

Etter 28 minutter får KIL 2 hjørnespark som ender resultatløst.

Etter 30 minutter får KIL 2 frispark i farlig posisjon. Ca 25 meter, litt skrått fra mål. Grundt setter den i lengste hjørne. 1-0 til KIL.

32 min: Torjus Jørgensen og Kristian Selmer kombinerer og legger inn til Fjose Berg som ikke får en tå på ballen. Nærme fra KIL 2.

Toten vinner et frispark på 25 meter etter 37 minutter. Lars Johan Kollshaugen skyter på direkten, i tverligger og inn. Kjempeskudd.

Etter 43 minutter spiller keeper ut, ballen går rett i bakrom til en Toten-spiller som smeller til, men Vedeler får noen fingre på ballen, før den går i stangen og ut til corner. Corneren blir resultatløs. I denne perioden styrer Toten litt og KIL 2 har noen farlige balltap, før de går til pause på 1-1.

Andre omgang
Kristian Thorsheim Selmer blir lagt i bakken like utenfor 16. meteren etter 51 min. Grundt får enda en sjanse på frispark. Stryker stolpen, men keeper virker å ha kontroll.

Etter 57 minutter blir Jørgensen spilt gjennom alene med keeper, men klarer ikke sette ballen mellom beina. Selmer skyter på returen, men en forsvarsspiller får en fot på ballen.

Etter 80 minutter får KIL 2 sin tredje mulighet fra god frisparkposisjon. Keeper redde enkelt skuddet fra Oskar Wang.

Toten får en kjempesjanse da ballen plutselig ender hos en toting på 9 meters hold, men Vedeler er kjapt nede og redde skuddet.

Knut - Erik Kjos header mesterlig på et innlegg etter 84 minutter. Ballen skal inn, men keeper redder bra.

Litt amper stemning etter at Toten er misfornøyd med en del avgjørelser mot slutten av kampen.

Etter 86 min kommer Daniel Kraska på Toten alene gjennom. Setter ballen sikkert og kontrollert forbi Vedeler, og 1-2 på Gjemselund.