Tap på bortebane

Et KIL som produserte svært lite tapte 2-0 borte mot Raufoss.

Første omgang begynte jevnspilt på NAMMO Stadion på Raufoss. KIL trillet fra tidlig av mye ball, men slet med å bryte ned et kompakt hjemmelag. Man kom seg godt inn på Raufoss' banehalvdel, men klarte aldri å produsere seg fram til et godt nok sluttprodukt.

Raufoss på sin side klarte å skape flere målsjanser foran KIL-målet, men det så lenge ut til å lagene skulle gå til sidebytte på stillingen 0-0.

En målløs omgang ble det allikevel ikke. For på et hjørnespark rett før pausesignalet gikk klarte Raufoss-spilleren Marius Alm å heade ballen forbi en sjanseløs Andreas Smedplass i KIL-buret. 1-0 til hjemmelaget på omgangens absolutt siste hendelse. Oppsummert en sjansefattig omgang for KIL sin del, og Raufoss kunne nok si seg mest fornøyd med kampens første omgang.

Andre omgang startet med at Raufoss fra tidlig av er farlig fremme ved et par anledninger. Kun etter to minutter kunne hjemmelaget ha økt ledelsen, men avslutningen gikk over KIL-målet. Utover i omgangen er det som i første omgang KIL som forsøker å trille mye ball, men man er unøyaktig, og Raufoss kan gang på gang spille seg frem til muligheter på eget gress etter at KIL mister ballinnehavet.

At det var sjansefattig for KILs del er nesten en underdrivelse, for på NAMMO Stadion mandag kveld var det Raufoss som produserte det som dukket opp av målsjanser. Gang på gang er KIL upresise, og Raufoss kan enkelt rulle opp gode angrep.

Mot slutten av omgangen var det Raufoss som er nærme scoring ved flere anledninger, og kun en god Andreas Smedplass i KIL-buret sørget for at det gikk 86 minutt før hjemmelaget igjen kunne juble for scoring. Igjen på et hjørnespark, og igjen kan vi konstantere et nytt KIL-tap. 2-0, og 0 poeng hjem til Kongsvinger.