- Til tider veldig bra

Hans-Erik Eriksen er skuffet over resultatet, men roser prestasjonen etter tapet på Aspmyra. - Vi skal bruke prestasjonen til alt den er verdt, sier treneren.

Annonse:

- En veldig god følelse etter førsteomgang. Vi får ned ballen og vi spiller. Vi har virkelig lyst til å spille fotball. Det ser til tider veldig bra ut, sier hovedtrener Hans-Erik Eriksen.

KIL ledet til pause, men etter hvilen snudde hjemmelaget kampen. Først reduserte Trond Olsen, deretter la Kristian Fardal Opseth på til både 2-1 og 3-1. 

- Etter pause blir det litt mye overgangsspill, og det passer oss dårligere enn Bodø/Glimt. Den perioden skader oss veldig, fortsetter treneren. 

- Hva er årsaken?

- Laget er ungt og i modning. Etter hvert skal vi være best når vi leder. Vi hadde alt å vinne i starten, men fikk noe å tape etter at vi tok ledelsen. Laget er i utvikling, i dag bestod vi ikke helt testen med å lede, men det gjør oss sterkere neste gang, mener Eriksen. 

KIL-treneren roser dagens prestasjon på Aspmyra - med full rett:

- Det er veldig mye bra i det vi gjør. Vi får ned ballen og spiller bra. Det er ikke lett på Aspmyra. Vi skal bruke prestasjonen til alt den er verdt. Vi skal bruke det positivt, fortsetter Hans-Erik.

Og allerede på søndag kan KIL-gutta omsette prestasjon i resultat. IK Start kommer på besøk.

- I lange perioder er vi bedre enn Glimt på Aspmyra. Vi skal ta imot Start med åpne armer på søndag, avslutter treneren.


Annonse fra Obos-ligaen: