- To lag med ambisjoner

Jørgen Kolstad har funnet seg godt til rette i Kongsvinger og gleder seg til søndagens kamp mot Start.

Annonse:

Jørgen Kolstad ble klar for KIL 24. mars. 21-åringen kommer på lån fra Eliteserieklubben Lillestrøm.

- Det har vært en fin start; bra miljø i gruppa og en klubb som ønsker å spille fotball. Det liker jeg, sier Kolstad. 

Lånespilleren fikk tillit fra start allerede i serieåpningen mot Bodø/Glimt på Aspmyra. 

- Selv om vi tapte første seriekamp følte jeg at vi fikk vist at vi har mye å komme med i OBOS-ligaen i år. Jeg hadde ikke hatt mange treninger her før kampen og satser på at det blir bedre utover da jeg blir mer kjent med medspillere og hvordan vi skal spille, fortsetter midtbanespilleren. 

- Skal ta ansvar

Kolstad har to år igjen av kontrakten sin med Lillestrøm. 

- Jeg fikk ikke tillit under Arne Erlandsen og da var det best å gå på et lån. Jeg tror det er bra for meg og Kongsvinger var et veldig bra alternativ. De spiller min type fotball og er på vei opp. 

Jørgen og Hans-Erik på feltet.
Jørgen og Hans-Erik på feltet.

- Jeg skal komme inn å ta med ansvar enn det jeg har gjort i LSK. Da var jeg mer ung og uerfaren. Jeg har litt rutine og jeg skal bruke erfaringene mine godt, fortsetter Kolstad som 46 kamper på øverste nivå for Lillestrøm. 

Midtbanespilleren ønsker naturlig nok å ta nye steg som spiller.

- Jeg skal ta nye steg og være med å kjempe i toppen med KIL. Har ambisjoner både som spiller og på vegne av KIL. Vi skal vinne fotballkamper og laget er viktigst, sier unggutten.

Gleder seg til hjemmekamp mot Start

KIL tapte 2-3 mot Bodø/Glimt på Aspmyra i serieåpningen. Gutta har analysert kampen og rettet fokus mot Start på søndag.

- Vi var klart best i førsteomgang, men det første kvarteret i andreomgang ødelegger og det blir vanskelig når det blir 1-3. Men vi viser moral og at vi er et bra lag. Vi gleder oss til en spennende kamp på søndag. 

KIL møter Start til årets første hjemmekamp på Gjemselund. 

Det blir nok en jevn kamp mellom to lag som har ambisjoner.

— Jørgen Kolstad

- Jeg ser for meg en kamp der vi bør og kommer til å styre. Det blir nok en jevn kamp mellom to lag som har ambisjoner og som ønsker å rykke opp. Jeg tror vi har en god sjanse til å ta tre poeng, mener Kolstad. 

- Vi tenker mest på oss selv og skal forberede oss godt inn mot søndagen, forsikrer midtbanespilleren, som for øvrig har flyttet til Kongsvinger.

Billetter til søndagens kamp mot Start på Gjemselund kjøpes helst på forhånd her

Annonse fra Obos-ligaen: