To poeng for lite

Mange mål og uavgjort da Raufoss gjestet Gjemselund.

Martin Hoel Andersen og Adem Güven både kunne og burde sendt KIL i ledelsen tidlig. Raufoss var langt mer effektive og ekspederte sin første sjanse i nettet etter vakkert spill. 0-1.

KIL så ikke så verst ut, men fortsatt er ikke de personlige feilene luket bort. Gjestene kunne økt ledelsen da Ridouane Essaeh rotet skikkelig foran eget mål. Heldigvis spilte Riffi Mandanda en glimrende kamp.

Det var sjanser begge veier og publikum fikk heldigvis også se KIL-mål.  Even Bydal banket inn 1-1 før Ludvig Langrekken imponerte med en flott prestasjon da han sendte en mann i pølsebua og ballen i mål. Kampen var snudd.

Dessverre varte ikke ledelsen lenge. I motsetning til KIL satset gjestene på knallharde innlegg inn i boksen. Vanskelig for våre gutter og etter en del forsøk kunne tidligere KIL-spiller Edvar Race sette inn 2-2.

Typisk nok avsluttet KIL omgangen, og en god dødball-mulighet med å lempe en høy løs ball inn i boksen. Enklere ball å forsvare seg mot skal du lete lenge etter.

Også den andre omgangen startet med sjanser til begge lag, men igjen var det gjestene som var skarpest foran mål. 2-3.

Om det var feilen som tente Güven vet vi ikke, men det tok bare noen få minutter før han på vakkert vis driblet en mann og banket inn 3-3. Like etter kunne han scoret igjen, men nå vant keeperen duellen.

Nå var Güven på hugget, men verken som tilrettelegger eller avslutter lyktes han hundre prosent. Dermed rant sjansene ut i sanden.

Det var KIL som trøkte på i sluttminuttene, men klare sjanser ble det ikke før Raufoss nesten rotet til selv. Etter høyt KIL-trykk klinket Raufoss sin keeper ballen i egen spiller og den spratt like utenfor.

Dermed ble det ett poeng til hver av lagene. Ut fra spill og sjanser var det kanskje greit, men det spørs om det holder for KIL.

Regnet pøste ned i sluttminuttene. Trist.

3-3 Adem Güven (73)

Gule kort: KIL: Christian Røer, Per-Magnus Steiring.

Rødt kort:

KIL (5-3-2): Riffi Mandanda – Ridouan Essaeh (Pålerud fra 56. min), Per-Magnus Steiring, Edvard Skagestad, Christian Røer Victor Grodås – Even Bydal, Kamer Qaka (Holter fra 56. min), Martin Hoel Andersen – Adem Güven (K), Ludvig Langrekken.

Benken: Andreas Smedplass, Ville Jalasto, Lee Ghyuwahn, Herman Solberg Nilsen, Fredrik Pålerud, Jesper Grundt, Markus Aanesland, Mac Laham, Harald Holter

Hendelser:

9. min: Ridouane Essaeh med godt press i Raufoss sin boks. Blokkerer en klarering og ballen går rett til Martin Hoel Andersen sombrenner til fra sju meter. Stryker stolpen.

10. min. Adem Güven kommer alene med keeper. Prøver et skudd, men Lauvli varter opp med en god redning med hånda. Blir bare en resultatløs corner.

12. min: 0-1. Raufoss spiller seg pent, men enkelt gjennom på vår venstreside litt inne i boksen. Kristoffer Nessø hamrer ballen i mål fra litt spiss vinkel.

18. min: KIL med corner som heades tilbake inn i feltet. Ludvig Langrekken først på ballen, men klarer ikke heade på mål fra kloss hold.

19. min: Raufoss gjør det enkelt. Lang ball som legges igjen. Det skytes helt upresset fra seksten meter. Over.

19. min: Essaeh roter det til på egen sekstenmeter. Fører på tvers og mister til en gulkledd. Raufoss til en kjempesjanse alene med Riffi Mandanda. Keeperen redder glimrende.

26. min: 1-1: Güven holdes på siden så angrepet stopper litt opp. Han får likevel spilt inn i banen og neste pasning går til en feilvendt Hoel Andersen. Han demper ned til Even Bydal som bredsider ballen inn i hjørnet.

29. min: Raufoss på sin høyre. Legger inn og det avsluttes fra kort hold. Fantastisk redning av Riffi Mandanda. Corneren slås lavt inn og det avsluttes knallhardt like utenfor.

31. min: 2-1. Kamer Quaka varter opp med et lekkert fremspill til Ludvig Langrekken som viser klasse da han rundlurer sin mann på en femøring og kommer alene med keeper. Tupper inn KILs andre scoring.

37. min: 2-2: Rafoss med to cornere på rad. De slår harde og gode innlegg som skaper trøbbel for oss. Til slutt får Edvard Race satt inn utligningen fra kort hold.

45. min: Raufoss får upresset slå baller i vårt bakrom. Tre mann på løp, men heldigvis bare en avslutning. Ny god redning av Mandanda.

55. min: Nytt vakkert angrep av Raufoss som spiller oss trill rundt inne i vår egen boks. Igjen varter Riffi opp med en fantastisk redning.

59.min: Güven stikkes igjennom og legger på tvers der Langrekken er i litt feil posisjon til å score. Får etter hvert avsluttet, men da er keeper på plass.

65. min. Raufoss feier en dødball inn og vi klarerer, men bare ut på tjuemeter. Det påfølgende skuddet blokkers til corner.

67. min: 2-3: KIL kontrer, men Güven misser med en pasning og gjestene bryter på midten. De kontrer og Mame Mor Ndiaye setter inn 2-3 fra kort hold.

73. min: 3-3: Adem Güven runder en mann ute på kanten og drar seg litt innover før han vakkert skrur ballen i det lengste hjørnet.

76. min: Güven i bakrom, men får litt dårlig vinkel. Keeper redder fint med hånda.

82. min: Güven får et innlegg på bakre, men klarer ikke ta den ned. Spretter via foten og inn til keeper.

84. min: Fint angrep av KIL på høyre. Güven legger inn til Langrekken som avslutter over fra ca. seksten meter.

85. min: Innbytter Markus Aanesland får en mulighet fra dødball. Endelig hardt inn i riktig rom. Like utenfor lengste stolpe.

90. min. Victor Grodås får en skuddmulighet, men klarer ikke presse ballen under tverrliggeren.

90 + 3 min: KIL presser høyt og på egen femmeter klarerer keeper i egen spiller og til corner. Resultatløs.