Tre nye poeng bokført for serieleder KIL 2

Et ungt KIL 2-mannskap fikset biffen hjemme mot Ottestad mandag kveld.

KIL 2 – Ottestad 3-1 (2-1)

Det var noen skuddforsøk i begge ender i striregnet på Gjemselund, men hjemmelaget fikk det første stikket tidlig i kampen. Etter et skudd med påfølgende klabb og litt babb i feltet, landet ballen i føttene til målsniken Albert Leer Sandstad.

Med all verdens tid og plass kunne han enkelt dytte kula i det vidåpne garnet og juble for at KIL var i føringen.

Det unge KIL-mannskapet var sultne på mer, og fortsatte å angripe. Med en nydelig stikker gjennom hadde de plutselig spilt Elias Myrlid alene med keeper, og å gi ham den muligheten gjør man sjeldent ustraffet som motstander. Med en vakker lobb doblet han ledelsen før kvarteret var spilt.

Både Marius Øien Damhaug og Erlend Busk Nilsson hadde store muligheter til å øke før 20 minutter var spilt.

Ottestad gjorde to bytter i det 25. minutt, men det hindret ikke Myrlid fra å fosse i angrep like etterpå. På et raid drakta nesten ble tørr av, lurte han to mann og var nær ved både å kunne score selv og servere kameratene, men et gulkledd bein kom akkurat i veien.

Det så ut til å ebbe ut med 2-0-ledelse til pause, men på en ball ut i returrommet etter et frispark dunket Ottestads Mads Miguel Nylende til med en suser som fikk selv hjemmepublikumet til å gispe, idet den suste utagbart i nettet til redusering minutter før hvilen.

Innbytter Mikael Haga fikk en god mulighet til å gjøre 3-1 tidlig etter fint spill av Marius Damhaug, men avslutningen ble sendt til corner av målvakten.

Ottestad hang langt bedre med etter grepene fra benken tidlig, og samtidig som KIL falt i prestasjon og presisjon, ble det jevnere utover i den andre omgangen.

Med femten minutter igjen på stadionuret kom Haga alene med keeper etter en ny stikker inn i bakrom, men keeper var med på notene og forhindret målsangen speaker trolig hadde klargjort.

Centimeterne var heller ikke på Lars Julian Fjelds side, da han styrte et innlegg så vidt det var på feil side av stolpen en stund senere.

Da oppgjøret dro seg mot full tid, satt den endelig for Haga, som fikset 3-1-ledelse med sin fulltreffer.

For tabell og øvrige resultater kan du følge denne linken!

Mål: 1-0 Albert Leer Sandstad (9.), 2-0 Elias Myrlid (14.), 2-1 (44.), 3-1 Mikael Haga 88.).

Slik stilte KIL: Andreas Smedplass – Anders Vestengen (Høiland fra 46.), Kristian Jahr (Lysgård fra 46.), Christian Øien Damhaug, Marius Aamodt Eriksen – Lars Julian Fjeld (Taylor fra 46.), Marius Øyen, Marius Øien Damhaug (Fjeld fra 72.) – Erlend Busk Nilsson (Wikjord fra 68.), Elias Myrlid (Haga fra 46.), Albert Leer Sandstad.

Innbyttere: Mats Lindegaard, Eric Taylor, Viljar Kjølstad Wikjord, Odin Høiland, Daniel Lysgård, Mikael Harbosen Haga.