395404467_208070562308615_1302522152678150189_n

Tre på rad

KILs Gatelag avsluttet hjemmesesongen på best mulig vis, med seier mot Moss.

Annonse:

KIL Gatelag - Moss 4-3

Vi får veldig mange spørsmål om hvordan kampen gikk og hvor vi ligger på tabellen. De spørsmålene er vi glade for, for det viser at folk også bryr seg om klubbens ferske gatelag. 

Men for oss som driver med Gatelaget i det daglige, er ikke nødvendigvis tre poeng og seier eller tap det aller viktigste. 

Ikke misforstå; vi vil selvsagt helst vinne, og prøver å legge til rette for det gjennom trening og alt som hører med. 

Men det er det en seier gir, det som ikke er like lett å måle på en tabell, som er det mest givende - og viktige - for oss. 

For når KILs Gatelag nå har tre strake seirer i Østlandsserien, fører det med seg så mye mer. En følelse av mestring. 

Som da Remi leverte en susende takling og bidro fremover i neste øyeblikk på et viktig tidspunkt i borteseieren over KFUM.

Eller da Leander spilte sin beste kamp og banket inn tre i borteseieren over Strømsgodset uka etter. 

Eller da hele laget sto sammen og viste ro og tålmodighet og kriget inn en knepen 4-3-seier mot Moss i årets siste hjemmekamp. 

For etter en litt tyngre periode resultatmessig i forkant av det, kan man - som i et hvilket som helst fotballag - se en helt annen gjeng i rød drakt nå. 

Som går med hodet litt høyere hevet. Kassa litt mer frem. Som tar en ekstra takling for kameraten, og som kryper frem fra under dyna og møter opp på treninga, selv om det kanskje blåser litt ekstra surt og regner. 

Å vinne gjør noe med alle fotballspillere. 

Vi prøver på det i siste bortekamp neste uke også, når vi leier inn den gule minibussen til Livsglede for eldre og setter kursen mot Sandefjord. 

Taper vi, får vi ta det som en seier at vi har klart å stille lag i samtlige kamper i serie og cup i vår første sesong i drift. 

Uansett har vi vunnet noe. 

Heia KIL!

Disse spilte for KIL: Ali, Robel, Remi, Sabit, Leander, Espen, Jon Martin, Joakim, Benjamin, Christoffer, Simen. 

KIL Toppfotball ønsker også å rette en stor takk til Sparebankstiftelsen for sitt generøse bidrag til støtte av drift på Gatelaget. 

Annonse fra Obos-ligaen: