Uavgjort mot Jerv

KIL fikk med seg et viktig poeng fra Grimstad etter scoring fra Ludvig Langrekken.

Kun etter to minutter kunne hjemmelaget juble for ledelse, da månedens OBOS-spiller for juli, Diego Campos plasserte ballen pent bak en sjanseløs Andreas Smedplass fra rundt 17-18 meter.

Utover i omgangen hadde Jerv det behagelig, og KIL slet med å bryte igjennom et kompakt hjemmelag.

Rett før pause skrek KIL på straffe da Güven ble felt rett foran vertenes mål. Straffe ble det riktignok ikke, og på den påfølgende corneren kunne hjemmelaget rydde enkelt unna.

IMG_5222
Samlet gjeng før kampstart. Kampen mot Jerv endte 1-1.

Til pause gikk man på stillingen 1-0 til hjemmelaget. Første omgang ga oss ikke de store målsjansene, men scoringen til Diego Campos kun etter et par minutter spilt ble den store forskjellen på lagene. Jerv kunne nok si seg mest fornøyd med kampbildet, og kampens første omgang ble nok i stor grad preget av den tidlige scoringen. Jerv trengte

I andre omgang viste KIL mer ute på det flotte gresset i Grimstad. Etter 55 minutter fikk Ludvig Langrekken levert en pen ball over hjemmelagets forsvarsrekke fra Adem Güven, og førstnevnte kunne pent utligne til 1-1. En god prestasjon av ung og gammel KIL angriper. Etter scoringen ønsket KIL mer, og Ludvig Langrekken har flere gode muligheter til å sørge for flere enn ett poeng i bagasjen hjemover til Kongsvinger.

Dessverre ble det ikke flere mål, og etter et skummelt Jerv-frispark godt på overtid som gjerne kunne endt annerledes ser man stor fremgang i årets KIL-utgave. Oppsummert en god omgang til hver av lagene, og KIL kan si seg fornøyd med spesielt kampens siste 45 minutt.

Jerv - KIL 1 - 1 (1 - 0)