IMG_2382

Vedeler reiser

Det ble med en sesong i KIL for Andreas Vedeler.

Annonse:

Keeperen Andreas Vedeler signerte en 1-årskontrakt på Gjemselund i forkant av 2021-sesongen, og etter sesongslutt er det nå klart at 26-åringen finner seg en ny klubbadresse.

- Det er kjedelig å være reservekeeper, det skal jeg innrømme. Men man må selvfølgelig sette laget først, så sitter man kanskje igjen med litt blandede følelser etter et opprykk, forteller Vedeler etter at kontrakten nå går ut. 

- Så er det sikkert det beste for begge parter at man nå går hver sin vei, fortsetter keeperen. 

- Jeg sitter igjen med gode relasjoner, og jeg har prøvd å gjøre så godt jeg kan hele veien, og selv om jeg ikke har fått spilt noe særlig så er det jo bare sånn det er.

Ingen vonde følelser

For selv om det kun har blitt fire kamper for KIL gjennom 2021, og en tilværelse henvist enten til benken eller klubbens 2. lag så er allikevel keeperen klar på at han nå reiser fra Gjemselund som en bedre keeper enn det han var den gangen han signerte for klubben. 

- Rammene i KIL har vært gode, og jeg er overbevist på at jeg reiser fra KIL som en mye bedre keeper enn jeg var da jeg kom. Samtidig er det veldig mange fine mennesker i KIL, så jeg reiser ikke med noen vonde følelser. Keeperrollen er jo slik at enten så spiller man eller så spiller man ikke ikke, sånn er det jo bare. Det er knalltøft, fortsetter 26-åringen. 

Sisteskansen er nå på utkikk etter en ny klubbadresse. Og da i en klubb han skal spille fast. 

- Det er selvfølgelig målet. Det er det jeg trenger for å utvikle meg, og jeg har flere spennende ting i kikkerten. 

IMG_3595.jpg
Vedeler forlater KIL. Det ble med fire opptredener for KIL for Andreas Vedeler. Nå er sisteskansen på jakt etter en ny klubbadresse. 

- Jeg ønsker alle i KIL lykke til videre i OBOS-ligaen. Det er ordentlig fortjent for dere alle. 

- Ikke lett å være reservekeeper

KIL-sjef Espen Nystuen er også klar på at det å være reservekeeper ikke er en rolle man skal misunne. 

- Det er ikke lett å være reservekeeper, men det har Andreas stått i på en veldig god måte, forteller KIL-sjef Espen Nystuen som er klar på at keeperen nå både fortjener og trenger å komme seg til en klubb der han vil spille fast.

- Han trenger å komme seg til et sted han spiller fast  for å ta nye steg som keeper. Vi takker han for innsatsen, og ønsker Andreas masse lykke til videre. 

Annonse fra Obos-ligaen: