Veflen med på laget

Veflen Entreprenør forlenger sin samarbeidsavtale med KIL.

Annonse:

Veflen Entreprenør har base på Skarnes, og har i en årrekke vært en trofast samarbeidspartner med KIL. Nå er avtalen forlenget i forkant av den kommende sesongen.

- KIL tar ansvar utover Kongsvinger. De engasjerer seg i lokalfotballen, og det sitter utrolig mye kompetanse i KIL som også naboklubbene kan nyte godt av. Det ser vi igjennom Prosjekt HEL VED, og det ønsker vi å støtte, forteller Hans Otto Veflen som er daglig leder i Veflen Entreprenør AS.

For Veflen brenner for idretten og kulturlivet i Kongsvingerregionen, og spesielt i  Odalskommunene. Og for at lokalfotballen skal lykkes er det av gjørende å ha et slikt fyrtårn som KIL, sier Hans Otto seg enig i.

- Definitivt. Det er helt avgjørende å ha et fyrtårn som KIL. Samtidig er det viktig for KIL at man har med seg klubbene rundt. Det handler om rekruttering, både i form av spillere og publikum, fortsetter Veflen. 

Veflen Entreprenør ser også verdien av å være en del av KILs samarbeidsnettverk, og har klare tanker rundt hvorfor de også i 2022 er med på laget. 

- KILs B2B-nettverk er bra, og noe det er fint å være en del av. Samtidig så er det viktig for oss å være synlig, og gjennom samarbeidet med KIL vise at vi er med. 

IMG_5793.jpg
Veflen Entreprenør er også hovedpartner for KILs årlige sponsorcup i fotball. Her er laget under fjorårets turnering. I år er cupen planlagt spilt lørdag 20. august. 

- Stolte av å ha de med

KILs markedsansvarlig Rune Lundgren skryter av Veflen som både samarbeidspartner og ikke minst av det engasjementet de viser for lokalfotballen i Kongsvingerregionen. 

- Først og fremst er jeg veldig glad for at Veflen er med oss videre, men det jeg er mest imponert over er det engasjementet de har for lokalfotballen. Det viser de tydelig gjennom å være en hovedpartner inn mot prosjekt HEL VED, og vi er stolte av å ha de med på laget, forteller Lundgren. 

Les mer om Veflen Entreprenør her!

Annonse fra Obos-ligaen: