Vellykket Elitetiltak på Kongsvinger

KIL-gutta gjorde sine saker bra på lørdag, men fikk tøffere motstand i dag. Det har for øvrig vært en meget vellykket gjennomføring av NTF Elitetiltak.

Annonse:

KIL Toppfotball har i helga vært vertskap for NTF Elitetiltak for G15, hvor Viking, Aalesund, Molde, Bodø/Glimt, Tromsø, Åsane, Hødd og Kongsvinger deltok.

- Det var utrolig gøy å vinne over Molde på lørdag, sier KIL G15-gutta.

KIL stilte et sammensatt lag fra gutter fra hele distriktet. Første kamp endte 1-1 mot Åsane, mens KIL-gutta vant 2-1 på overtid mot Molde i en fartsfylt kamp.

- Det har vært en meget bra helg, og vi har fått god erfaring som vi tar med oss på veien videre, sier trenerne for laget.

Odd Harald Konterud, Ronny Wilberg og Mergim Thaqi har samarbeidet rundt treneransvaret.

- Vi møtte veldig god motstand og fikk kjenne på nivået på noen av de fremste i landet. Dette er god erfaring inn mot seriekampene som kommer, fortsetter dem.

For øvrig har NTF Elitetiltak vært svært vellykket og arrangørene har fått masse gode tilbakemeldinger. Vi takker alle gjestende lag for en fin helg. 

Klubben retter en spesielt stor takk til Gunn Dammen & co, Erik Elseth, Jo Raabe, Kjetil Jansberg, seniorgruppa, foresatte til G15-spillere og Geir Nygård for fantastisk hjelp gjennom helga.

Under er er tabellene, samt resultatene i sluttspillkampene. 

Skjermbilde 2023-03-12 kl. 19.59.57.png

 

Annonse fra Obos-ligaen: