- Vi er glade i KIL, Kongsvinger og fotball

Kongsvinger Bilsenter AS er med på laget i 2021. Daglig leder og tidligere KIL-profil Lars Erik Fremming er tydelig på hvorfor.

Annonse:

På vei mot nok en sesong på Gjemselund er enda en samarbeidspartner på plass. Denne gang er det Kongsvinger Bilsenter som har forlenget sin samarbeidsavtale med KIL.

- Vi har lyst til å være med på laget. Vi har vært med lenge, og er jo selvfølgelig glad i KIL. Man kan jo ikke vende ryggen til klubben selv om man har hatt en vond sesong, forteller daglig leder Lars Erik Fremming hos Kongsvinger Bilsenter.

Den autoriserte Peugeot- og Mercedes-Benz-forhandleren som holder hus i Lerkevegen på Kongsvinger finner du under "Juniorpartner" i KILs partneroversikt, og en del av samarbeidsavtalen er at de går inn som personlig sponsor for en av KILs spillere. For Kongsvinger Bilsenter falt valget på KILs #8 Martin Hoel Andersen. 

- Han er en framoverlent spiller som kanskje var KILs beste i fjor høst, og med mange målscoringer så blir jo vårt navn lest opp ofte av speaker på Gjemselund, ler Fremming og legger til at han har sansen for typen. Og det er ikke bare synligheten gjennom KIL som er avgjørende for samarbeidet med klubben.

- Vi er glade i KIL, Kongsvinger og fotball. Samtidig har B2B-nettverket til KIL en verdi for oss, fortsetter Fremming og forteller både om en bilforhandler og en bransje som opplevde 2020 på en litt annen måte enn de fleste andre.

- Bil-bransjen er jo en av de bransjene som har klart seg overraskende godt. Vår bransje har stått kruttsterkt. Og hos oss klokker vi inn "all-time-high". Det er vanvittig hvor skjevt det rammer, men vi kan ikke klage, forteller Fremming.

Håper på en rask retur

"Turbo"-Fremming fikk med seg 195 KIL-kamper i perioden 2000 til 2008, og var blant en av nøkkelspillerne for KIL i opprykkssesongen 2003. Nå håper han på at KIL-utgaven 2021 kan oppleve en rask retur til OBOS-ligaen.

- Vi håper på en spennende sesong. Jeg har trua på at KIL kan klare den utfordringen som er å gå rett opp igjen. Det blir beintøft, og man må bare komme seg ut fra startblokkene med en eneste gang. Det er nok en revansjelysten gjeng som stiller til start, og jeg gleder meg til det hele sparkes i gang, avslutter Fremming. 

Annonse fra Obos-ligaen: