- Vi er underdogs

Ranheim tar turen til Gjemselund lørdag ettermiddag, og KIL-sjef Espen Nystuen er tydelig på hva man forventer.

Annonse:

Tap i første kamp og to uavgjort er fasiten etter tre kamper med Espen Nystuen som KILs hovedtrener. Men Nystuen er uenig med de som mener laget burde fortjent noe mer - spesielt etter poengdelingen mot Jerv forrige helg.

- Du fortjener aldri mer enn det du får. Forhåpentlig så har vi samme innstilling nå, og over tid vil man få det man fortjener.

På lørdag er det Ranheim som står på motsatt side på Gjemselund, og Espen forventer et trønderbesøk som ikke bryter med normalen.

- Ranheim kommer aldri med noen store overraskelser, men de har mye kvalitet i laget. De kjører sitt løp med 4-3-3 som de alltid har gjort, og så er det opp til oss å bruke våre styrker slik at vi kan gi de en god kamp.

Tett program

Med midtukekamp borte mot Øygarden allerede på onsdag, og ny hjemmekamp på Gjemselund igjen allerede neste søndag så er det et tett kampprogram som venter KIL-laget de kommende 8-9 dagene, men KILs hovedtrener understreker at det er kun Ranheim som har stått i hodet på både ledere og spillere denne uken, og målsetningen er tydelig - poeng

Men å hente poeng mot et lag som kjemper helt i toppen blir tøft erkjenner Nystuen.

- Ranheim har helt sikkert forventninger om tre poeng, og kommer til Gjemselund med alt de har. Vi er underdog i denne kampen. Ranheim er favoritter, så får vi jobbe utifra et det stempelet.

Nystuen forteller også om en positiv treningsuke på Gjemselund. Med utbyttet vil man først ha klart lørdag litt før halv seks.

- Ja, det gjenstår å se. Treningsuka er en ting, nå er det kamp og det er noe helt annet. Jeg håper jo vi kan ta enda flere steg. Vi har jobbet mye med forsvarsspillet vår, og også det etablerte forsvarsspillet. Så får vi telle opp lørdag kveld, avslutter Nystuen.

Annonse fra Obos-ligaen: