- Vi har forventninger til oss selv

Hans-Erik Eriksen og Adem Güven ble intervjuet på Avspark 2017. - Vi har forventninger til oss selv til å ta dette et steg videre, sier KIL-treneren.

Annonse:

Seriestart nærmer seg med stormskritt. Allerede i helgen sparkes OBOS-ligaen 2017 i gang.

KIL åpner borte mot Bodø/Glimt tirsdag 4. april.

Under mandagens Avspark 2017-arrangement på Ullevaal, ble KIL-trener Hans-Erik Eriksen og KIL-kaptein Adem Güven intervjuet.

- Jeg har lyst til å få fram det beste fra Kongsvinger de siste par årene, justere og pynte på. Det er vanskelig å stadfeste konkrete resultater, men vi har forventninger til oss selv å ta det ett steg videre, sier KIL-treneren. 

Og Eriksen håper at en sulten spillergruppe kan gjenkjenne KIL. 

- Ung, sultne, lokal gjeng som ønsker å videreutvikle seg. Et lag som har en sterk identitet i måten å spille på og som har et samhold man bare får opp i skogene.

Adem Güven under Avspark 2017.
Adem Güven under Avspark 2017.

- Vi skal bli bedre. Sette sammen hverdager som gjør at vi utvikler oss, spillere, lag og klubb, fortsetter Eriksen. 

Hva kommer KIL til å levere?

- God fotball når vi pressser og når vi har ballen som inspirerer publikum til å komme på Gjemselund. Og at vi setter et kraftig merke etter oss i norsk fotball når 2017 er over, sier en tydelig hovedtrener.

KIL-kaptein Güven håper å underholde publikum med morsom fotball og kjemping i toppen av tabellen. 

- Et spillere KIL-lag som liker å spille fotball på den morsomme måten. Vi ønsker å rykke opp, men det er tøft. Vi skal stå på, så får vi se hvordan vi klarer det, kommenterte KIL-kaptein Adem Güven. 


Annonse fra Obos-ligaen: