- Vi har momentum nå

Mark Dempsey er glad for at gutta har fått noen ekstra gode treningsdager inn mot tirsdagens kamp mot Sandnes Ulf.

Annonse:

Men en høy, engasjert røst leder Mark Dempsey KIL-gutta i trening ute på Gjemselund. 

Siden kampen mot Sandnes Ulf vises på TV, spilles den først på tirsdag (7. august kl. 19:00).

Det har gitt Dempsey og laget noen ekstra gode arbeidsdager på feltet. 

- Vi har fått noen ekstra dager. De brukes til å konsolidere tingene vi prøver å jobbe med. Vi trener godt og gutta er motiverte. Det er en pågående prosess vi holder på med og vi ønsker å bli bedre hver dag. Spillerne og støtteapparatet legger ned en god jobb, sier Mark Dempsey etter lørdagens økt. 

IMG_2181
Fredrik Sjølstad ser ut til å få en kanonhøst i KIL-drakta!

KIL-gutta har fått en veldig god start på høstsesongen, men hovedtreneren er klokkeklar på at det ventes tøffe utfordringer utover høsten. 

- Jeg er veldig fornøyd med kampene vi har spilt, selvfølgelig. Det var gode prestasjoner, men jeg ser fram til å se oss på tirsdag. Det blir en tøffere test mot Sandnes Ulf. Utover møter vi flere av lagene som er over oss på tabellen. Det blir spennende. Vi må på ingen måte ta av etter to flotte seire, sier engelskmannen tydelig.

Men Dempsey skryter av spillernes innstilling til arbeid.

- Attituden er bra, intensiteten er høyere og det er masse energi. Jeg håper vi kan fortsette den progresjonen.

- Har mer rutine enn oss

På tirsdag gjester Sandnes Ulf Gjemselund. Laget ligger på en 8. plass etter kun én seier på de åtte siste kampene. Laget tapte fire på rad, men har tatt poeng i tre av de fire siste kampene. 

- Tabellplasseringen sier at vi møter et bedre lag enn Florø og Strømmen. Men de har hatt en litt tøff tid nå og ikke vunnet mye, sier Dempsey.

- Men de har gode spillere som er fysiske og store. De kan gjøre livet vårt surt, blant annet på dødball. De har et godt lag som er mer rutinerte enn oss, legger han til.

Dempsey mener KIL imidlertid har noen fordeler. 

- De er nok ikke så kvikke som oss eller så intuitive som oss. Det blir en god match. Vi har gode resultater mot Sandnes Ulf, og forrige kamp vant vi 3-0 på bortebane.

- Jeg føler at Sandnes Ulf slet mot Aalesund, men at de var uheldige som ikke vant mot Ull/Kisa. Det blir en vanskelig kamp, men samtidig er det en veldig god mulighet for oss. Vi har momentum nå; det handler om å fortsette med energien og troen vi har i laget. 

Hele troppen på trening

KIL-treneren hadde på dagens økt samtlige av troppens spillere i trening. 23 utespillere (inkludert de to Sør Koreanske prøvespillerne) og fire keepere (inkludert unggutten Andreas Smedplass). 

Johan Wennberg i aksjon på dagens trening!
Johan Wennberg i aksjon på dagens trening!

- Det er fantastisk. Det viser at teamet og apparatet rundt spillerne gjør en veldig bra jobb. Lidio og Ingar er dyktige. Bortsett fra Johan (Wennberg) og Markus (Skjellum), så er alle mann klare til kampen på tirsdag. Det er fint å ha Tobias (Trautner) i gang igjen også, sier Dempsey. 

Det er stor konkurranse om plassene, men det er selvfølgelig ikke lett å spille seg inn på et lag som presterer godt og vinner kamper med klare sifre.

KIL har mønstret ultra-offensivt lag i de to foregående kampene. På spørsmål om det blir endringer til neste kamp, svarer Dempsey følgende:

- Det vet jeg ikke helt ennå. Det må vi vurdere. Gutta som har spilt har gjort det veldig godt, og det vil være feil å endre for mye. Men det er konkurranse om plassene, det er det helt klart.

Annonse fra Obos-ligaen: