Vil du bidra i KIL Toppfotball?

Vi søker en person som kan tenke seg å være med å heve administrasjonen i KIL Toppfotball på flere varierte områder.

Annonse:

Kongsvinger IL Toppfotball er en tradisjonsrik fotballklubb med et sterkt navn i Fotball-Norge. KIL Toppfotball har en stolt historie, og er regionens sterkeste merkevare som stadig er å finne i søkelyset. Klubben har vunnet én sølv- og to bronsemedaljer i den norske eliteserien i fotball, i tillegg til ett cupsølv.

KIL Toppfotball skal være en klubb på toppidrettsnivå i Norge som leverer fotballprestasjoner som underholder. Klubben skal være en utviklingsarena for unge, talentfulle spillere. Det rettes spesielt fokus mot lokale og regionale spillere i samarbeid med skoler og naboklubbene. KIL Toppfotball skal gjennom sin virksomhet bidra til publikums, samarbeidspartneres og lokalsamfunnets behov for utvikling, identitet, stolthet og idealer.

I KIL Toppfotball ønsker vi alltid å bli bedre. Vi er nysgjerrige og søker alltid etter impulser for å bli bedre. Vi skal gjenkjennes av realistiske, men høye målsetninger – og tydelige strategier for hvordan vi kommer oss dit. Vi skal kontinuerlig hente impulser og søke best practice fra toppklubber og utviklingsmiljøer i inn- og utland for deretter å adoptere, utvikle og forbedre dem i høyt tempo. Dette har vi lyktes godt med, men vi har fremdeles en vei å gå for å nå målsetningene våre.  

Hverdagen i en liten toppklubb er både hektisk, morsom, spennende og variert. Nå ønsker vi å bli enda bedre.

Derfor søker vi nå etter en frivillig administrasjonsmedarbeider som skal jobbe tett sammen med klubbens markedsansvarlige.

I rollen vil du ha mange varierte oppgaver, hovedsakelig i forbindelse med arrangementer på og utenfor Gjemselund. Rollen kan også passe for studenter eller lignende som vil bidra utenfor normal kontortid. 

Det kan være mulig å tilrettelegge for fleksibel arbeidstid. 

Det vil dreie seg om alle typer arrangementer i regi av KIL Toppfotball, det være seg gjennomføring av A-lagets kamper, skolebesøk, besøk hos lokale klubber, sponsoraktiviteter, stands og lignende gjennom året.

Du vil bli involvert i både planlegging, gjennomføring og etterarbeid.

Det blir både administrative og markedsrelaterte oppgaver.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

* God skriftlig kompetanse.

* Bør kunne gjennomføre noe eller flere av markedsrelaterte og administrative oppgaver som referater, planverktøy, kontorarbeid, regnskap og budsjetter.

* Gode IT-kunnskaper.

* Stå-på-vilje.

* Høy arbeidskapasitet og evnen til å jobbe under tidspress.

* Stort pluss med kunnskap om grafisk design.

Vi tilbyr:

  • Varierte, utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et uformelt arbeidsmiljø.
  • Muligheten til å komme på innsiden av en tradisjonsrik og hardtsatsende norsk toppklubb.
  • Arbeidssted Gjemselund.

Rollen kan medføre varierte arbeidstider. Arbeid på kveldstid og i helger må påregnes, i tillegg til noe reising.

Søknader med CV sendes til [email protected] innen 1. oktober.

Vi ser frem til å høre fra deg. 

Annonse fra Obos-ligaen: