Vil vise at nivået er inne

Daniel Lysgård koser seg med fotballen om dagen, og nå er 22-åringen klar for mer spilletid i KIL-trøya.

Annonse:

Daniel Lysgård har i KILs første treningskamper for året vist at posisjonen som midtstopper i KILs bakre rekke er noe han ikke lett gir fra seg seg.

- Ting føles bra ut om dagen. Nå er jeg endelig skadefri, og har vel fått trent skikkelig de siste seks ukene. Det har vært viktig, og det merker jeg godt. Samtidig har det vært godt å være i gang med treningskamper, og det virker å ha gitt spillergruppa god energi. Det liker jeg, forteller Grue-gutten etter mandagsøkta på Gjemselund. 

Lysgård.jpg
Klar for kamp: KILs Daniel Lysgård koser seg med fotballen om dagen, og er klar for ny test mot  Raufoss i morgen kveld.

I morgen skal KIL ut i tredje test for året da Raufoss venter på motsatt banehalvdel. Kampen spilles på NAMMO Stadion med avspark kl. 18.00. Les hva Raufoss skriver om kampen her.

- Vi har vel kanskje hatt totalt 75 gode minutter på de to kampene så langt. Åpningen mot Eidsvold Turn (1-0) og 2. omgang mot Skeid (1-1), så målsetningen nå må jo være å få de gode periodene våre til å vare i 2 x 45 minutt.

Kan vi klare det mot Raufoss i morgen?

- Det må vi nesten. For å hamle opp med Raufoss så må vi levere i hele kampen. De er en divisjon høyere, og det er en fin test for oss for å vise at det er det nivået vi skal være på. 

For Lysgård er klar på at de bunn-nivået man har vist langt under hva man som lag skal levere.

- Vi kunne fort ligget under mot Skeid nå sist til pause, men i andre omgang viser vi et mye bedre nivå. Det er minst det nivået vi må være på, og nå handler det om å få det ut over lengre perioder. Klarer vi det så skal vi klare å hamle opp med Raufoss, forteller Lysgård videre.

Skadefri

Daniel Lysgård forteller også at muligheten han har fått i treningskampene så langt har gitt han smaken på mer. Og en skadefri 22-åring er klar i talen på spørsmål om egne ambisjoner for sesongen. 

- Nå er Per (Steiring journ. anm) tilbake fra skade, og vi som kjemper om plassen i laget vet at vi må være 100% på for å få spilletid. Det er sånn fotballen er, og for min egen del så trives jeg godt med den motivasjonen slik konkurranse gir meg. 

Og Daniel er klar på at en skadefri gruesokning skal nyte godt med minutt i KIL-drakta den kommende sesongen. 

- Det er helt klart. Jeg skal spille mye.

Annonse: