Vinjor-scoring avgjørende i ny seier

Også årets andre treningskamp endte med seier. Martin Tangen Vinjor ble matchvinner med 1-0-scoringen noen minutter før pause.

KIL - Skeid 1-0 (1-0)

Hjemmelaget fosset ut av startblokkene og gikk aggressivt til verks i press- og gjenvinningsspillet.

Spillet bølget litt frem og tilbake helt i innledningen, men så tok KIL mer og mer over. Dagens første store applaus fra de fremmøtte i Kongsvingerhallen - dit kampen ble flyttet grunnet kulda - kom etter drøye ti minutters spill.

Noa Williams og Martin Tangen Vinjor kombinerte og kom seg til skudd. Det skulle bare bli en forsmak på hva som ventet.

For etter å ha trøkket gjestene bakover i banen, var det plutselig Skeid som kom til en stor sjanse. Et flott gjennomspill overrumplet KIL-gutta, men avslutningen gikk utenfor.

Og like etter var duoen Williams/Vinjor på farten igjen. Med vakkert angrepsspill kombinerte KIL seg gjennom. Williams serverte Vinjor som dunket ballen i mål. 1-0 til KIL.

Selv om August Strömberg også leverte en redning tidligere i omgangen, kunne og burde KILs ledelse til pause vært større.

I pausen ble det foretatt flere bytter fra begge lag, og noe av det første som skjedde etter sidebyttet, var at tidligere KIL-spiller Per-Magnus Steiring burde utlignet på en kjempesjanse på corner.

Bortelaget hadde en fin periode på innledningen av andre omgang. Etter timen spilt var det bytte-bonanza i hallen, og selv om det unge KIL-mannskapet kjempet oppofrende, kom de aldri helt inn i rytmen.

Foruten da Ludvig Langrekken var svært nær å score etter et strålende angrep om lag midtveis i omgangen.

En ny seier ble ridd i land, og KIL-trenerne var fornøyde med mye av det de fikk se i årets andre treningskamp.

- Vi fikk masse ut av denne kampen. Førsteomgangen var veldig bra, og da var vi aggressive, gode på gjenvinning og mye av spillet vårt foregår på Skeids banehalvdel. Fra sist har vi hatt litt mer fokus på angrepsspillet, og det fikk vi se mer av i dag. Målet er et fantastisk stykke angrepsfotball, og det er godt å se igjen ting vi trener på, sier assistenttrener Magnus Erga.

Mål: 1-0 (36.) Martin Tangen Vinjor.

Slik stilte KIL: August Strömberg - William Husebø (prøvespiller), Daniel Lysgård, Fredrik Holmé, Lars Christian Krogh Gerson, Marius Trengereid (prøvespiller) - Eric Taylor, Jesper Grundt, Martin Tangen Vinjor - Vegard Leikvoll Moberg, Noa Williams.

Etter pause spilte også: Mandé Sayouba, Rasmus Opdahl Christiansen, Elias Berstad Tenden, Diop (prøvespiller), Marius Aamodt Eriksen - Marius Damhaug, Kristian Rambøl, Ludvig Langrekken, Odin Høiland, Adem Güven, Coly (prøvespiller).