Vond kalddusj for KIL 2

KIL sto ikke imot stormen, og tapte hjemme mot Hønefoss.

Annonse:

KIL 2 - Hønefoss 1-5 (0-1)

Førsteomgangen huskes best for et litt enkelt baklengsmål, noen sjanser til begge lag og ikke minst et avbrudd på om lag 15 minutter grunnet det voldsomme regn- og tordenværet som skyllet ned over Gjemselund.

Etter at den verste dusjen ned over spillerne hadde gitt seg, hevet KIL seg litt, men lagene gikk likevel til hvile på stillingen 0-1.

Så ble det en verst tenkelig start på den andre omgangen. Hønefoss spilte seg fri på venstresiden og la inn foran mål, og der kom en hvitkledd spiller og skled inn doblingen.

Alexander Groven har et venstrebein som tok ham helt til Eliteserien, og etter snaue timen viste han ettertrykkelig hvorfor. På et langskudd dundret han inn 3-0 til gjestene.

Gjestene var ikke ferdige med det, og plutselig smalt nummer fire i garnet i det 73. minutt.

KIL slo imidlertid tilbake på direkten, og med et fint skudd reduserte Jesper Grundt med trøstemål.

Like etterpå kunne det vært ny spenning da hjemmelaget fikk en kjempesjanse, men Mac Laham traff ikke målet med avslutningen.

I sluttminuttene ble også KIL tatt på en overgang og Hønefoss-spilleren som ble spilt fri i bakrom rundet keeper og satte ballen i det gapende buret til en vond avslutning på kampen.

Mål: 0-1 (8.), 0-2 (46.), 0-3 (55.), 0-4 (73.), 1-4 Jesper Grundt  (74.), 1-5 (90.).

Slik stilte KIL: Mats Lindegaard – Joel Larsson, Marius Høiby, Daniel Lysgård, Vegard Bratrok (Marius Aamodt Eriksen fra 59.) – Jesper Grundt, Dharmesh Navaratnam (Henrik Hågård Fosvold frq 83.), Mac Laham, Sander Marthinussen – Knut-Erik Kjos (Ludvig Langrekken fra 59.), Torjus Jørgensen (Kristian Thorsheim Selmer fra 43.).