lokalfotballbloggen_148qrzqszptb810tp70orjm5pa kopi

Nok en FUVO-kollaps

Mistet tre poeng på overtid.

Med en tynn tropp til disposjon hjemme mot serieleder Mjølner trodde nok de fleste at dette skulle bli en umulig oppgave for et FUVO i sterk poengnød.
Kvaliteten i FUVOs tropp viste seg allikevel å kunne hamle opp med et av seriens beste lag, og allerede etter 30 sekund kunne Kim Brenna sende FUVO opp i 1-0-ledelse.

Det ga tydelig FUVO blod på tann, for på Funnefossgresset var det hjemmelaget som var det beste laget i startminuttene og både Otto Dahl og Kim Brenna hadde muligheter til å doble ledelsen.

Mjølner kom seg gradvis mer inn i oppgjøret, men FUVO var dyktige og holdt stand ut omgangen. Resultatet til pause var altså 1-0 til et godt FUVO-lag.

Kun to minutter ut i 2.omgang fikk Mjølners Jonas Simonsen fyrt av et kjempeskudd, utagbart for Petter Rønningen, og lagene var like langt, 1-1.

Utover i omgangen er det Mjølner som kontrollerer det meste, og etter 70 minutt
får bortelaget gå opp i ledelsen etter en flott frisparkmål. FUVO gir seg allikevel ikke, og etter smarte trekk mellom Kim Brenna og Armin Sistek kan FUVO utligne to minutter etter.

Men flere mål skulle det bli, for etter 81 minutt gjør Kim Brenna det han kan best når Mjølner roter det til for seg selv i eget forsvar. Fra 7-8 meter kan nevnte Brenna enkelt sende FUVO opp i en 3-2 ledelse.

Det har vært mye stang-ut for FUVO i år, og det ville seg heller ikke i sluttminuttene på Funnefossgresset. Tre minutt på overtid spiller Mjølner seg fri, og når FUVO forsvaret sover kan bortelaget enkelt utligne til 3-3.

Mjølner er uansett ikke fornøyd med kun 1 poeng, og seks minutt på overtid er FUVO-kollapsen komplett når Mjølners Jonas Simonsen scorer sitt tredje, og Mjølners fjerde for dagen. Kampen ender dermed med 4-3 til Mjølner.

Samtidig som FUVO tapte hjemme mot Mjølner, så tok Tromsø 2 tre poeng hjemme mot Fløya. Det sørger for at FUVO befinner seg på nedrykksplass, med syv serierunder igjen.

FUVO - Mjølner 3-4 (1-0)
Funnefoss gress

Mål: 1-0 Kim Brenna (1), 1-1 (47), 1-2, (70), 2-2 Armin Sistek (72), 3-2 Kim Brenna (81), 3-3 (90), 3-4 (90).

FUVO (4-3-3): Rønningen, Paulsen, Westerheim, Nilsen, Dahl, Sistek, Linstad, Krogsæter (Nordby), Finstad (Rzaev), Nøvik, Brenna