Nytt stortap

Ham am 2 ble for sterke for Eidskog - igjen.

Eidskog kjemper med nebber og klør for å overleve i fjerdedivisjon og er inne i en tøff periode om dagen med tre strake tap. I løpet av ferien har flere kjenninger vendt tilbake for å hjelpe til i kampen mot nedrykk. Både Jon Skogli Holt, Christian Verhaug og Dag Olav Bergersen har erfaring fra spill på høyt nivå med Eidskog fra før, og var å se i startoppstillingen mot Ham Kam.

Vårens oppgjør endte med et stygt 12-0-tap, så det var et Eidskog-lag som hadde mye å bevise mot gjestene fra Hamar. Ham Kam stilte også denne gangen et sterkt lag med en miks av senior- og juniorspillere. Kampen starter relativt jevnt, men Ham Kam tar gradvis styringen på Magnormoen. Eidskog kjemper godt og holder tett den første halvtimen, men etter 34 minutter sprekker nullen. Ledelsen økes til 2-0 like etterpå, men det blir ikke mer enn det før pause.

Også etter pause er åpningen jevn, men ti minutter ut i omgangen kommer både 3-0 og 4-0 raskt etter hverandre. Piffen går naturlig nok litt ut av Eidskog etter dette, og det ender til slutt 7-0 til Ham Kam 2. Ikke et pent resultat, men allikevel fremgang i forhold til kampen i vår. På tross av det fjerde strake tapet for Eidskog, så er kampen i bunnen fortsatt åpen. Fart virker fortapt med sine tre poeng helt nederst, mens Eidskog med sju poeng bare har to poeng opp til MBK Domkirkeodden på sikker plass.

Eidskog - Ham Kam 2 0-7 (0-2)