Årets første tester

Mapei Sport returnerte nok en gang til Kongsvinger for nye tester.

Annonse:

Mandag morgen var Mapei Sport tilbake på Kongsvinger for å gjennomføre årets første testrunde med KILs A-lagsspillere og et knippe juniorer. 

- Det er spennende. Man får en ærlig tilbakemelding på hvordan man ligger ann, og det er helt klart nyttig, kunne Victor Grodås fortelle etter å vært igjennom testrunden med det italienske teamet som denne gang besøkte Kongsvinger. 

- Nå får man sett om man har gjort ting som man skal siden sist, eller om man eventuelt må gjøre noen endringer. Jeg gleder meg til å se resultatene, fortsatte Grodås.

IMG_9971.jpg
Test test 1-2-3: Mapei Sport var mandag tilbake på Kongsvinger for å gjennomføre årets første testrunde med KIL. - Man får en ærlig tilbakemelding på hvordan man ligger ann.

Inngangen mot Mapei Sport har kommet som et resultat med KILs tette samarbeid med generalpartner Mapei. Les mer om samarbeidet her. Samarbeidet gir KIL tilgang til det samme testregimet som internasjonale storklubber som blant annet Juventus, Sassuolo og Lyon.

Se hele den imponerende oversikten over Mapei Sports samarbeidspartnere.

- Motiverende

En annen som var med på testrunden mandag formiddag i Kongsvingerhallen var Marius Aamodt Eriksen. Venstrebacken signerte for KIL rett før jul, og var med det med på sin aller første testrunde med Mapei Sport. 

IMG_0174.jpg
- Jeg tror det skal se bra ut, fortalte Marius Aamodt Eriksen etter å ha gjennomført Mapei Sports tester. 

- Det er gøy å få se hvordan man ligger ann i løypa opp mot de andre i laget, og hvor man bør ligge. Så det blir spennende å se når resultatene kommer, fortalte 20-åringen i Kongsvingerhallen mandag formiddag. 

Den relativt ferske KIL-spilleren var også positiv med tanke på egne resultat etter å ha vært igjennom de syv ulike fotballfysiologiske testene. 

- Jeg tror det skal se bra ut. Jeg føler jeg har fått trent godt igjennom vinteren. Det har vært et skikkelig kjør, men det har vært gøy, fortsetter Aamodt Eriksen og legger til at de første ukene i KIL har vært lærerike. 

IMG_0124.jpg
Italienske teknikere: Dr. Ermannno Rampinini og hans team fra Mapei Sport gjennomførte mandag nye tester av KILs fysiske tilstand

- Det har vært lærerikt og tøft. Det var en stor overgang, men jeg føler nå at kroppen er mer vant til ting, og det er godt. Så er det første gangen jeg bor for meg selv, og det i en ny by. Så det er mye spennende som skjer. 

Det ble en halvtime i internkampen sist fredag, og 20-åringen er glad for at snart også er i gang med skikkelige kamper. 

 - Nå får vi snart flere treningskamper, og det blir gøy å se hvordan vi håndterer kampsituasjoner sammen. Det blir annerledes enn på trening. Det var morsomt med internkampen nå på fredag, og jeg gleder meg til flere kamper, avslutter Aamodt Eriksen.

Se Victor Grodås i aksjon


Annonse fra Obos-ligaen: