Bjørnebye tilbake - her er troppen til dagens kamp

KIL tar imot Stjørdals-Blink på Gjemselund klokken 15.

Annonse:

En som gjør comeback i troppen etter skade, er Tobias Bjørnebye. Han startet kampen på Bryne, men allerede før fem minutter var spilt måtte han forlate banen med en smell i armen.

Et besøk på sykehuset konstaterte etter hvert at det ikke var brudd som fryktet, men da KIL var i Fredrikstad sto midtbanemannen over og tok MR-bilder.

Nå er han med når Stjørdals-Blink kommer på besøk.

Les hva Kristian Jahr tror om kampen her!

Når vi er en kamp unna halvspilt i OBOS-ligaen, har dagens gjester plassert seg helt nederst på tabellen. Der ligger de som en del av en trio som alle har 6 poeng så langt.

Grorud innehar kvalikplassen, foran henholdsvis Skeid og Stjørdals-Blink under streken. Ekstra bemerkelsesverdig er det at alle de tre lagene også har lik målforskjell totalt sett, med minus 15.

I motsetning til Grorud, som ennå har til gode å vinne denne sesongen, står våre gjester med en seier. I de andre kampene er det blitt tre uavgjorte og ti tap.

Også utenfor banen har det vært en blytung sesong. Den økonomiske situasjonen i klubben har ført til at de har sett seg nødt til å be spillere og trenere om å gå med på et drastisk lønnskutt ned til minimumslønn, i tillegg til at man forsøker å kutte andre kostnader og skaffe til veie nye inntekter.

Flere spillere har avvist løsningen. Nylig har klubben etter felles enighet terminert kontrakten med Madhusan Sandrakumar, Håvard Lorentsen, Aleksander Foosnæs, Robin Bjørnholm-Jatta og Sondre Hopmark Stokke.  

Trolig kommer de som er igjen til å mobilisere noe voldsomt inn mot første kamp etter at resten av gjengen kom til en løsning.

Den grønne pila peker oppover for KIL Toppfotball. Ser man på formtabellen i OBOS-ligaen for de fem siste rundene (etter ferien), er de røde og hvite oppe på sjetteplass.

Laget har unngått tap og plukket med seg syv poeng.

Kampstart er 15:00. 

Her er KIL-troppen: 

August Strömberg, Peter Rusina, Per-Magnus Steiring, Victor Grodås, Fredrik Holmé, Daniel Lysgård, Kristian Jahr, Martin Sjølstad, Kevin Egell-Johnsen, Mathias Gjerstrøm, Tobias Bjørnebye, Harald Holter, Sander Marthinussen, Oliver Banken Sandberg, Jesper Grundt, Martin Tangen Vinjor, Martin Hoel Andersen, Mathias Bringaker, Ludvig Langrekken, Adem Güven.

Husk at du kan kjøpe billetter til kampen ved å følge denne linken!

Annonse fra Obos-ligaen: