Fin seier over HamKam i første kamp på to måneder

Seieren over HamKam smakte like godt som Bali-gryta kjøkkendamene serverte etterpå for KILs Gatelag.

Annonse:

KIL - HamKam 6-5

Gatelaget har til tross for ferieavvikling klart å holde hjulene i gang med trening hver eneste uke gjennom sommeren.

Men kamp har ikke laget spilt siden den flotte innsatsen i Nasjonal turnering i Bergen i midten av juli.

Etter mange gode treningsøkter gjennom sommeren, var det derfor mange som var spente på lagets form etter omtrent nøyaktig to måneder uten kamp.

I utgangspunktet hadde KIL invitert både HamKam og Raufoss til en miniturnering på Gjemselund i forrige uke, men da var det uværet Hans som satte en stopper for det. Da klubbene forsøkte igjen denne uka, ble dessverre Raufoss forhindret.

Men KIL og HamKam gjennomførte en vanlig treningskamp ute på Bane 2, og fikk forberedt seg godt til Østlandsserien starter opp igjen neste onsdag.

Begge lag spilte mye god fotball, klinket til i dueller - slik man skal i et lokaloppgjør – og scoret flere fine mål.

Etter å ha ledet fra start til mål, stakk KIL til slutt av med en 6-5-seier etter at to ganger 30 minutter med kjemping var over.

En stor takk for besøket til HamKam, for veldig god mat, til dommer Olav Berget, til Simon Windt for god service og til de som så på.

Neste kamp for KILs Gatelag er onsdag neste uke, når Vålerenga kommer på besøk som en fin oppladning til A-lagets hjemmekamp mot Fredrikstad på kvelden.

Les også: Vil du spille på KILs nye Gatelag?

Laget trener også torsdag og neste tirsdag. Oppmøtet for alle dager er klokken 11 med mat og sosialt samvær i forkant, med trenings- og kampstart kl. 12.

Spørsmål kan rettes til sportslig leder for gatelagsprosjektet Stein-Erik Stormoen på [email protected] eller 41541659, eller til trener Rolf Erik Johnsen på 404 37 040.

366771673_1431385281041383_2010583860198908043_n.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: