Mapei: - Har et stort hjerte for KIL

Mapei går helhjertet inn som ny hovedsponsor for KIL.

Annonse:

Mapei har vært en trofast samarbeidspartner av KIL i om lag tjue år. I år har imidlertid partene utvidet samarbeidet betydelig. Bedriften er i 2018 klubbens hovedsponsor.

- Vi gjør det for at KIL er flaggskipet innen idrett i regionen og en klubb med en stolt historie fra over 35 år i norsk toppfotball, en klubb tuftet på verdier og stor grad av frivillighet, engasjement og entusiasme som vi identifiserer oss med, sier administrerende direktør i Mapei, Trond Hagerud.

Mapei er veldig stolte av å kunne bli hovedsponsor for KIL. Hagerud fortsetter:

- Mapei har et stort hjerte for regionen og et stort hjerte for KIL. Lokal tilhørighet og stolthet er viktig for oss. Klubben har begrenset ressurser og er preget av en sterk grad av frivillighet. Man får til mye om man bruker ressursene sine på en målrettet måte. Det er noe andre kan lære av. Med innsats og vilje kan man komme lagt. Det er beundringsverdig.

I tillegg til hovedsponsoravtalen har KIL gått inn et samarbeid med Mapei Sport – et verdensledende forskningssenter for idrett underlagt Mapei.

- Det er utrolig spennende å være samarbeidspartner i forhold til å utvikle den fysiske kapasiteten til spillerne og at vi i den sammenheng kan trekke inn Mapei Sport som har jobbet med toppidrettsutøvere og klubber på høyeste internasjonale nivå i mange år, forteller Hagerud videre.

Mapei Sport besitter en stor kompetanse i forhold til å utvikle fotballspillere. Flere store internasjonale klubber benytter seg av deres tjenester.

- Samarbeidet skal være med å utvikle og løfte klubben – og kanskje gjøre KIL enda mer attraktiv for unge spillere, mener Hagerud.

Klubbens nye hovedsponsor har veldig trua på det som skjer på Gjemselund. 

- Vi har trua på KIL og synes det nå er en veldig spennende utvikling med budsjettøkning. Vi tror på ledelsen. Klubben representerer regionen vår på en veldig god måte, avslutter Trond Hagerud.

KIL-sjef Espen Nystuen er veldig glad for å ha Mapei med på laget som ny hovedsponsor.

- Vi har hatt samtaler med Mapei over flere år og de har utvidet samarbeidet litt år etter år. Før året i år, bestemte de seg for å legge litt ekstra i potten og ønsket å bli hovedsponsor.

- Vi er veldig stolte av at noen ser verdien av å investere i oss på måten de har gjort. Vi ønsker å vise at vi fortjener det. Veldig positivt. Hyllest til Mapei for den lojaliteten de har vist over tjue år, legger Nystuen til.

Mapei har også åpnet dørene til et spennende - og helt unikt - samarbeid med Mapei Sport

Annonse fra Obos-ligaen: